Første spadestik på Zleep Hotel Hillerød

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

PFA Ejendomme, Momentum Plus og HHM har nu taget første spadestik til det kommende Zleep hotel på markedspladsen i Hillerød.

Glæden var ekstra stor, da blandt andre direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn, bygherre Michael Sheikh og Hillerøds borgmester, Kirsten Jensen, onsdag den 8. december endelig kunne tage første spadestik til det kommende hotelbyggeri på markedspladsen. For som Michael Bruhn pointerede i sin tale, har hotelprojektet krævet et vist tilløb. Et tilløb blandt andet forårsaget af arkæologiske udgravninger.

Både Michael Bruhn og byens borgmester udtrykte under ceremonien stor tilfredshed ved nu endelig at kunne skyde projektet i gang, og pointerede begge, at et hotel centralt i byen vil gavne både Hillerøds borgere, gæster og virksomheder. Samme glæde og overbevisning har Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels, der ligeledes deltog i ceremonien:

Et voksende erhvervsliv, en god infrastruktur og byens kontinuerlige vækst gør i mine øjne Hillerød til Nordsjællands industrielle centrum, og et centrum som dette, har brug for gode overnatningsmuligheder. Derfor glæder det mig, at første spadestik nu er taget, og jeg ser samtidig frem til at følge med i byggeprocessen og til at fortsætte det gode samarbejde med blandt andre PFA Ejendomme og Momentum Plus.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Hotellets 3.000 kvm bliver del af et 10.200 kvm stort projekt, der desuden vil inkludere en parkeringskælder og 50 lejligheder. Zleep Hotel Hillerød vil rumme lige godt 100 værelser fordelt på fire etager samt en multifunktionel reception med dertilhørende lounge, bar og morgenmadsområde.

Hotellet åbner efter planen medio 2023.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *