Første Zleep Hotel er nu åbnet i Schweiz

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dansk design møder schweizisk livsstil: Zleep Hotel Lausanne-Chavannes er nu åbent.

Hotellet i Lausanne-Chavannes bliver kædens første hotel i Schweiz. Gæster kan derved opleve skandinavisk enkelthed, dansk design og kvalitet til drømmepriser i den schweiziske by.

Åbningen af vores første hotel i Schweiz er et spændende skridt for Zleep Hotels. Vores mission er at levere kvalitetsovernatninger til overkommelige priser, og vi er begejstrede for at kunne tilbyde dette i Lausanne-Chavannes. Jeg ser frem til at følge med på sidelinjen og opleve, hvordan nye gæster vil tage imod det danske hotelkoncept, som vi kender og elsker herhjemme.

Peter Haaber, Zleep Hotels CEO.

Hotelkonceptet bliver mere og mere udbredt. Foruden åbningen af Lausanne-Chavannes vil vi i år også kunne byde velkommen til Zürich-Kloten. Kigger vi lidt længere frem, er der også projekter som Frankfurt i støbeskeen. Konceptet forbliver i sin helhed det samme, og vil altid afspejle sine danske rødder.

Denis Hüttig, Senior Vice President Operations H World International, udtaler:

Åbningen af Zleep Hotel Lausanne-Chavannes er en milepæl for brandets internationale vækst, der fortsætter med at ekspandere i Europa. Efter Danmark, Spanien og Tjekkiet, er Schweiz det fjerde land i rækkefølgen, hvor Zleep Hotels opererer. Vi vil gerne takke vores partnere for det gode samarbejde, og ønsker Hotel Manager Gian-Andrea Albonico og hans team held og lykke i de nye rammer.

Denis Hüttig, Senior Vice President Operations H World International

Hotellet byder foruden de 120 værelser også på lobby med receptionsområde og bar, morgenmadsrestaurant samt adgang til fitnesscenter ved siden af hotellet. Fra en større terrasse vil hotellets gæster kunne nyde udsigten over det smukke område. Zleep Hotels’ velkendte interiør og designmæssige stil udgør hotellets indre rammer, og dermed sættes den helt rette Zleep-stemning i Schweiz. De velkendte digitale muligheder som check-in maskiner tilbyder en unik fleksibilitet for de rejsende.

Zleep Hotel Lausanne-Chavannes. Foto: Zleep Hotels / PR

Zleep Hotel Lausanne-Chavannes er en del af et større byggeprojekt, der udover hotellet består af studielejligheder, detailforretninger og kontorer. Det nye Zleep Hotel er beliggende ved Genevesøen, kun få kilometer fra Lausanne centrum i et område, hvor universiteter, forskningscentre og startup-inkubatorer ligeledes har hjemme. Med et Lausanne Transport Card i hånden kan man gratis benytte offentlig transport, og det er derfor nemt for gæster at opleve turistattraktioner såsom museer, teatre, Notre Dame katedralen eller slottet Chäteau Saint-Maire.

For at markere åbningen af Zleep Hotel Lausanne-Chavannes kan du netop nu booke hotellet til en særlig attraktiv pris. Vi tilbyder overnatning inklusiv morgenmad og Lausanne Transport Card fra DKK 830,- pr. nat.

Åbningstilbuddet kan bookes via vores hjemmeside.

Foto: Zleep Hotels / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *