Så er Foodie Tour startet med maner ombord på SAS Business Class Det fås altså ikke meget bedre og besætningen er også i hopla
Godt arbejde af Foodie-crewet, der vist lige har overhalet mig indenom i immigrationen... Hvem har de mon haft fat i for at få lov at gå gennem den korte kø? Og hvornår er det vi kommer med i global entry?
Aftensmad i Napa var på “det lokale pizzaria” - Oenotri ;-) Ikke mange pizzeriaer som nævnes i Guide Michelin Pizzaen var god og næsten vegansk.... Der var dog meget larm og svært at tale sammen...
Fredag morgen: Breakfast for Champions ved Oxbow Public Market. Det ligger lige ved siden af Gotts Burger, så nemt at finde Vores frokost i dag bliver på Gotts Burger, men den originale ved St. Helena (der hvor @Kristian og jeg var på vores fælles Road Trip for noget tid siden)
Så blev det tid til aftensmad på Press i St. Helena. Et godt sted med gode muligheder for steaks og et godt vinkort til for en restaurant og Napa Valley med rimelige priser. Vi valgte en vin fra Rutherford Hill årgang 1983 og den var godt moden og hen mod portvinstonerne. Derfor passede den godt til en god 14oz Ribeye.
Før aftensmaden var der også tid til et besøg “Behind the Scene. @Kenneth K havde arrangeret at vi kom ud i back country og op i vinmarkerne ved Aaron fra Pott Winery. Det lå helt oppe på Mount Veeder. Vejen var ikke bred og man skulle være sikker på at vide hvor den var for ikke at misse den. Vi fik en gåtur ud til markederne og de forskellige slots. Der fik vi forklaret de enkelte slots og hvilken vin der var. De er ikke store og samlet laver ham 500 kasser om året. Så ikke en stor indkomst der ligger at venter efter det hårde arbejde. Vi så også tæt på hvor slemt brændene der startede den 8. Oktober 2017 havde været. Der var forsat svedne træer overalt. Vi var helt inde og smage vin som ikke længere var til salg og det generede lidt redaktøren at han ikke kunne købe en flaske eller to med hjem. Men det fortæller lidt om eksklusiviteten vi har med at gøre. Super spændende og unik dag efter at vi tidligere på dagen mødte Henrik Poulsen fra Acumen.
Der er ikke meget andet at sige end: DAMN hvor ser det godt ud folkens, bliver mere og mere misundelig for hver opdatering der kommer
Så er det blevet den store Foodie Day på turen. I aften er det et besøg på Angler i San Francisco, som er et spin off fra den tre-stjernede Saison - nok den dyreste restaurant i USA. Men vi starter i Napa med morgenmad fra Bouchon Bakery.
Frokosten lørdag var ved Hog Island Oyster Co. som ligger en times kørsel fra San Francisco Downtown.
Så kom vi til San Francisco. Her skulle jeg bo på Hilton Financial District - samme hotel som @Baadsgaard - vi fik en god snak i baren inden turen blev 20:40 og afgang mod Angler.
Så kom turen til Angler - meget spændt var jeg på om de nu levede op til den bedste nyåbnet restaurant i 2018 som blandt andet Esquire har anmeldt den til: https://www.esquire.com/food-drink/restaurants/a25133820/best-new-restaurants-in-america-2018/ Ankommet og vi skulle vente på et bord hvilket var lidt mærkeligt når man har bestilt - faktisk er servicen noget som “havde pletter” igennem hele aftenen. Ikke meget, men der var hele tiden små ting. Når det kom til maden og vinkortet så vinder Angler ganske suverænt og gør dem helt klart et sted med stjerne potentiale og går sikkert en næste år. Prisniveauet var helt i orden også. Vi spiste og drak for under 1.500,- per person og der var både rigeligt og ting som hummer på menuen. Menuen ændre sig dagligt og du kan derfor ikke være sikker på at finde de retter som andre anbefaler eller du har prøvet tidligere. Dessertdelen gav mig mulighed for en Sundae med flyvende saltkaramel sauce til. Hjemmelavet og en konsistens som gjorde at den ikke smeltede, men forsat var cremet og med en fin vanille smag. Spøjst dessert at have på menuen på et “finere sted”. I næste post kommer billederne af selve retterne og jeg må sige at jeg er ganske imponeret over det. Udsigten fra restauranten er også til at leve med - direkte til Bay Bridge.
[QUOTE="Kenneth K, post: 81487, member: Costco på vejen til SFO for shopping, hjemrejse med SAS kl 17:30 (Henrik og Kenneth)[/QUOTE] Halløj. Kan man blive medlem af costco som dansker eller skal der være en costco i ens land? Vi er på vej til SFO nu og så først nu at det krævede medlemsskab.