Måske den samme personage, som Standby kører en lille hetz mod i disse dage? http://www.standby.dk/debat-om-norwegians-komiske-ali/
Guldstuen I OSL havde pulled pork, noget koldt kylling og et par hotdogs tilbage. Og tunmousse. Hot dogs car nice, ellers ikke specielt godt. Scandinavian lounge CPH havde tunmousse... Dejligt at man oftest kommet i CPH så mange slipper for alle de ekstra kalorier.
Premium Plaza lounge i GIG, det er en dele lounge med Staralliance... kom ind på BA Silver... lækker ny lounge med god udsigt..
Mandag: IAD omkring kl 15:30 (Lufthansa eller Turkish). Tirsdag: CPH omkring kl. 07:30 + ARN omkring kl. 10:30. Jeg har tænkt mig, at tage et bad både i CPH og ARN (for den tossede histories skyld), men en eventuel gæst behøver ikke at følge med så langt
Er i CPH SAS Guldlounge fra ca. middagstid, bliver min hjemmearbejdsplads til 14:50, hvor flyet går til LHR...
Jeg kommer i guldstuen torsdag 10-10.30 Samt et kort visit lige inden kl 15. Derimellem besøger jeg ARNs udgave af samme. Mandag ligeledes 2 besøg i CPH, omkring kl 16 og omkring kl 21.
Laks er overalt og er efterhånden ved at blive en luksuspise. Min fiskehandler fortalte mig fornyligt at laks er steget 100% det seneste år. Udbud/efterspørgsel. Toasted laksesandwich indtaget i restauranten i Qatar Al Mourjan loungen i Doha forleden. Klasser over den røgede laks i guldstuen i Kastrup og serveret ved bordet med et smil af en filipinsk tjener.
Næppe Korean, Emirates, Qatar og alle de andre fragtfly der bliver bliver fyldt op med det røde guld i Oslo mange gange om ugen og flyver det ud til de flere milliarder asiater der også har fået smag for sushi siger vist alt om hvor laksen ender. Norsk laks ser ud til at blive det ny sort a la caviar fra Iran