Lidt sidste billeder. Gutten i pandasuite var fra P3. Han blev hevet ind til det afsluttende gruppebillede med minister, ambassadør og alle de fine. Mon ikke den unge knægt fik sin oplevelse denne aften Jeg ser lige om videoen blev ok. Så bringer jeg den senere
Lidt ærgerligt at et stort medie som IF ikke går ind og lejer en panda dragt. Sikker på at der er masser her, der gerne havde spytter lidt i bøssen for at se vores redaktør i et pandasuite
En af mine venner snappede et godt billede ved afrejse (tyvstjålet hans billede): Han mente de var utilfredse med ikke at få plads på biz, jeg tænker han har ret!
Ja - der gik et eller andet sjov med det der Facebook Live at den vendte det om. Jeg må lige læse op på teknikken
@DanielBahn - Der bliver nok pænt pakket derinde de næste uger. Så håber I skal derind "after hours"?
Ja, humor kommer i mange versioner. Hver sin smag, - jeg synes det var en sk...sjov joke, men jeg er nok også mest til den sorte, absurde humor...
Vi skal derind den 9. April til presseevent. Er blevet ‘inviteret’ via Ken som i var i NY med på foodie-tur. Han mener vi får giraffen at se, og måske nogle pandaer
Nå, kæresten og jeg var derinde i går, med begrænset forventninger til både arrangement og muligheden for at se pandaer. Vi var et lukket selvskabt på ca 35-40 mennesker, som var rundt på de tre nye steder; Folk, botanika og PanPan. De første to ligger ved indgangen, og erstatter de forhenværende spisesteder, som jeg ikke husker som noget særligt. Folk er et sted med god, standhaftig dansk mad, så som høns i asparges, skibberlabsovs og rørt tartar. vi smagte sidstnævnte, som var ganske udmærket. Priserne er fair, og deres børnemenuer er intet mindre en genial. Prøv det før nabo-børnehaven. Botanika er en vegetarisk restaurant. Fed indretning med spiseligt pynt, selv lysekronen kunne man spise, hvis man kunne nå. Turen gik derefter ned til panda-området, hvor vi inden da fik at vide, at pandaerne jo havde været ude i anlægget (som kunne ses på TV2), men at vi ikke skulle regne med, at kunne se dem, da de måske var utrygge, så de ville være i buret. Men da vi kom derhen gik hunpandaen rundt i sit anlæg - ikke et øje tørt. Vi gik ned i restauranten, som nærmest ligger under jorden (gør den ikke, men virker sådan) hvor der er god udsigt til elefanthuset på den ene side, og en ekstrem fed udsigt til han-panda anlægget på den anden side. Vi fik en velkomst med østers og champagne, derefter lidt baggrund fra bla Bengt Holst. Derefter gik serveringerne så småt igang, stadigvæk uden kig til pandaen. Hvis vi lige holder os til maden, så er kokken bag jo Casper Sobczyk, som er en ung top-kok, som jeg ikke er i tvivl om, at vi kommer til at se meget, meget mere til. Ikke kun på grund af hans evner, men nok også på grund af hans fede selvfedme og personlighed. Vi fik 9 serveringer dernede, næsten hele kortet var vi altså igennem, og hold nu kæft en gastronomisk oplevelse. Jeg er ikke i tvivl om, at guide Michelin kommer på besøg (hvis de må), og at det er det de sigter efter. Også selvom priserne er meget fair og rimelige. Del 1/2