I går på vej hjem fra Frankrig. Denne ældre herre besluttede sig for at skifte t- shirt og undertrøje på række 1. Nåede ikke at fotografere - den ivørigt kendte advokat - da han havde bar overkrop. Purseren kiggede også anklagende på ham.
En ret vild video af et Emirates fly som lander: https://dms.licdn.com/playback/C560...t=7fleqw08yxwzfO4ON2Cr2uZRVNZtGg7zEQddEXn9CtI
Det desværre en ret almindelig "påklædning". Nogle gange ses den forsøgt kamufleret med sorte strømper .
Juletræet er ved at blive samlet i CPH Toppen og de nederste grene er på plads. Nu mangler man bare at sætte de midterste grene på. Jeg vidste ikke, at træet er leveret som et samlesæt.
Det gør jo opbevaringen lettere. Men spøjst, at de samler det 'in situ' og ikke ude i baglokalet i fred og ro..
Enig - men tænker, at det måske er for stort til at blive transporteret, når det er samlet. Og så må delene jo heller ikke falde fra hinanden, når træet bliver lagt ned.
Forklaringen må være, at der jo kun er to måneder til jul, så der er ingen tid at spilde: træet må op, NU.
Sidder lige nu o/b på SAS 841 OSL-ZRH. Der er godt nok forskel på Swiss BIZ og SAS Plus - ach du lieber augustin.
cph-gva retur SK Plus udløser EB 3750 cph-zrh-gva retur LX biz udløser EB 2400 Jeg undværer gerne godt 1000 EB point for at få en pro service hos LX.
Ligesom den paptallerken, det hele bliver serveret af, den tørre klat creme fraiche og posen med dressingen.
Jeg er vist i mindretal her, da jeg faktisk godt kan lide boksen - og dets indhold! Var så skuffet sidst jeg fløj Swiss C fra CPH-ZRH. En lille tallerken med tapas... Jeg sad faktisk og have foretrukket boksen. Ja ok, jeg havde midtersæde frit og drak kaffe af porcelæn...
SAS er også rigtig godt tilfreds - næsten selvfede. I det seneste nummer af Scandinavian Traveler fortæller de at den succesrige boks nu bliver bæredygtig og har fået nyt print. Så den er desværre ikke på vej ud. @niceguy1001 , jeg er faktisk enig i at maden for det meste er i orden og konceptet med kuben egentlig også OK. Men det er alt det andet omkring og serveringen. Brød får man på siden, og man skal ofte bede om en serviet at stille det på. Bordet er beskidt og fyldt med bakterier. Bestikket er dukkebestik som @SophieHendriksen skriver og dressingen havner ofte i skødet på en eller over skjorten. Så derfor er jeg ikke helt fan af konceptet.