Fransk flyveleder strejke startet – varer hele ugen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag startede endnu en Fransk flyveleder strejke. Denne gang er der udsigt til at den varer hele ugen. Derudover strejker piloter og handlingpersonale hos Air France fra i morgen.

Så skal du ud at flyve og turen går til det sydlige Europa, så skal du være forberedt på aflysninger eller forsinkelser i de næste 4-5 dages tid.

Det er flyveledere i de franske kontrolcentre i Marseille, Bordeaux og Brest, som startede en strejke op. Den er lige nu sat til fredag aften klokken 19:00.

EuroControl har her til morgen på deres Twitter konto udsendt følgende billeder, som viser hvor stor impakt stejken vil have for den europæiske flytrafik:

Oversigt fra EuroControl om den impakt den franske flyveleder strejke har i dag.
Oversigt fra EuroControl om den impakt den franske flyveleder strejke har fra i morgen og resten af ugen.

Det er estimeret at det er flyvninger til og fra det sydlige og vestlige Frankrig, samt henover Frankrig, der vil blive berørt i denne uge. Forventeligt påvirkes ikke flyvninger til og fra Danmark.

Problemer i Finland også

Udover strejken i Frankrig, så er der også mandag en arbejdsnedlæggelse flere steder blandt handlingpersonale. Det har fået Finnair til atr aflyse flere afgange i dag.

Så ugen for de rejsende starter hårdt op. Vi håber at den bliver bedre hurtigt.

Flere franske strejker

Når denne uge er gået, så kan vi allerede varme op til den næste strejke, som er annonceret. Fra den 20. marts vil et større del af kabinepersonalet hos Air France strejke. En strejke der er sat til at vare hen over weekenden fra den 20. marts.

Forsidebilledet er fra Air France.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *