God deal fra US Airways: 100% bonus på de miles du deler i denne uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

God deal fra US Airways: 100% bonus på de miles du deler i denne uge. US Airways har i denne uge valgt at bringe denne gode mulighed for at dele US Dividend Miles og får op til 100% i bonus med.

En af de bedste måder at “købe” billige business class eller første klasses billetter er tilbage fra US Airways.

BF - US Airways - Share Miles 100 procent  bonus

Dette er et godt tilbud fordi man finder en person som også har 50.000 miles på deres US Dividend Miles konto og så deler man begge veje. Det vil sige at man hver i sær deler 50.000 miles plus de 50.000 miles man får i 100% bonus og på denne måde har man så fået 100.000 miles på sin konto. Dette er nok til både business class og første klasses billetter som man “køber” i form af bonusbilletter.

Så efter at US airways her per 31/3 – 2014 gik over til Oneworld fra Star Alliance så betyder det at man kan rejse med Cathay Pacific, Japan Airlines eller British Airways i deres Premium kabiner for disse miles.

[box style=’info’] Et eksempel på rejse på første klasse med Thai Airways og deres Airbus A380, som er købt på bonuspoint, kan læses her[/box]

Prisen for denne øvelse er følgende:

BF - US Airways - Share Miles 100 procent  bonus - beregning

Det kan muligvis være lidt billigere da kursen på USD til DKK er ret fordelagtig i øjeblikket og ligger på under 5,45. Så alt efter hvornår og hvilket kort man bruger kan kursen svinge lidt – samt muligheden for ekstra bonuspoint på SAS EurBonus for købet af de miles. Så det er ud at finde en der kan dele med dig – det er en af Bonusfebers fortrukne våben for at komme billigt på business class eller første klasse for så små penge som muligt.

[box style=’info’] Link til US Airways kampagne side[/box]

Via vores forum kan du stille spørgsmål og spørge efter en at dele med. Følg med her

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *