Godt nyt: SAS forlænger status for flere EuroBonus medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har siden COVID-19 pandamien løbende forlænget medlemmers status og de har nu meldt ud at de forlænger alle der har udløb frem til udgangen af oktober måned.

Det er godt nyt at SAS forsætter med at forlænge status, men det som ikke er så godt er at de tager det i så små bidder at det forsat efterlader mange i usikkerhed. Især i et 2021, hvor det reelt har været svært at rejse og mange virksomheder forsat har sat deres rejseaktivitet på et absolut minimum eller helt stop.

Vi har tidligere talt med en gruppe EuroBonus Diamant medlemmer og et enkelt Pandion medlem der havde kontaktet SAS. De fik tidligere dette svar fra SAS:

SAS har besluttet at forlænge status for de medlemmer som har optjeningsperiode som slutter 31. august 2021 eller før, og som har optjent deres status på egen hånd.

Den pulje vil i komme med i, så når jeres  3 måneders karensperiode udløber 31. august 2021, vil jeres guld/diamant status blive forlænget til 31. august 2022. Den optjenings periode (1. juni 2020 – 31. maj 2021) vil også tælle med mod Life Time Gold hvis det er noget I jagter.

Men dette hjalp ikke alle, da flere havde en slutdato i oktober og faktisk helt frem til december. Så vi har over flere omgange haft dialog med SAS og nu kommer de så endelig med lidt positivt nyt, da EuroBonus medlemmer med en slutdato på deres status frem til ultimo oktober nu forlænges et år.

Dette har SAS i dag skrevet på deres COVID EuroBonus FAQ:

Due to these extraordinary circumstances, SAS has decided to offer EuroBonus members a 12-month extension of their current membership level. 

The extension will be applied automatically to active EuroBonus accounts where the member has achieved current membership level on their own merits, either by earning qualifying points or qualifying flights. It applies to members that have a qualification period with an expiry date between 31 March 2020–31 October 2021.

This means that if you are a Gold member with a qualification period expiry date 30 April 2021, and membership level expiry date 31 July 2021, your Gold membership level will be extended to 31 July 2022.

Så bestemt godt nyt, men vi havde faktisk forventet at SAS ville havde gjort det gældende året ud. Der er nok ikke mange som kommer til at rejse så meget frem til årsskiftet at et hverken et Guld, Diamant eller Pandion medlemsskab kan sikres. Så de med et år der slutter i november og december må indtil videre vente på godt nyt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *