Gratis hotelmorgenmad hos Scandic på søndag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alle Scandics hoteller tilbereder hver dag en indbydende morgenmadsbuffet med røræg, bacon, nybagt brød, frisk frugt, yoghurt, plantebaserede retter, vitaminrige smoothies, pandekager og hjemmelavede vafler lavet af friske lokale råvarer. For at mindske madspild portionsanrettes flere af retterne.

Portionsanretninger medfører, at gæsterne ikke kommer til at fylde for meget på tallerkenerne, og er der mad til overs i buffeten, sælges det videre gennem madspildsappen Too Good To Go.

Scandic Olympic i Esbjerg. Foto: Henrik Olsen

På den måde går der mindst muligt mad til spilde samtidig med, at andre kan få glæde af den lækre morgenmad, der kan afhentes i bokse på det nærmeste Scandic-hotel.

Danmarks Nationale Madspildsdag er på søndag

Scandic har samarbejdet med Too Good To Go siden 2017, og sammen har de reddet mere end 135.000 måltider.

To Good To Go. Foto: Scandic / PR

For at støtte op om Danmarks Nationale Madspildsdag er parterne gået sammen om at forære Scandics brunchbokse væk gratis.

Søndag den 29. september er det derfor muligt at hente gratis frisklavet hotelmorgenmad på et af Scandics 27 danske hoteller. Scandic håber, at initiativet kan være med til at få flere danskere til at tage aktiv del i kampen om at reducere madspild:

Som Danmarks største- og eneste svanemærkede hotelkæde har vi i mange år arbejdet på at nedbringe madspild, og jeg håber, at søndagens gratis brunchbokse kan bidrage til, at endnu flere måltider i fremtiden vil blive nydt i stedet for at gå til spilde. I det daglige tilpasser vores kokke maden ud fra antallet af gæster, og derfor har hotellerne i forvejen et lavt madspild. Den mad vi har tilovers fra morgenmaden, kan andre få glæde af takket være samarbejdet med Too Good To Go.

Karsten Felvang Nielsen, F&B Direktør hos Scandic.

Hos Too Good To Go håber man ligeledes, at initiativet på Danmarks Nationale Madspildsdag vil få endnu flere danskere til at minimere madspild i hverdagen.

“Scandic har i mange år været en ambitiøs og stærk partner på madspildsområdet, og vi sætter stor pris på deres mange innovative aktiviteter og tiltag, som har været medvirkende til at sætte fokus på madspildsproblemet i Danmark. Hos Too Good To Go har vi en mission om at inspirere og give alle mulighed for at bekæmpe madspild sammen, og Scandics gratis brunchboks på madspildsdagen udlever dette.

Ken Vanhoegaerden, landedirektør i Too Good To Go.

Ønsker du at hente gratis hotelmorgenmad på et af Scandics hoteller på madspildsdagen, skal du inden afhentning reservere en brunchboks gennem Too Good To Go-appen ved benytte en gratis værdikupon.

Værdikuponen kan kun benyttes søndag den 29. september. Koden til kuponen er: Scandic-Brunchboks.

Sådan aktiverer du værdikuponen hos Too Good To Go:

  1. Klik på Profil
  2. Klik på “Indstillinger”  
  3. Klik på “Værdikuponer”
  4. Klik på “Tilføj værdikupon” og indtast koden Scandic-Brunchboks
  5. Reserver en brunchboks hos Scandic
  6. Vælg værdikupon som betalingsmetode

De gratis brunchbokse vil være tilgængelige på alle Scandics danske hoteller, så længe der er mad tilovers. En morgenmadsbuffet hos Scandic koster normalt 185 dkk, og 39 dkk for en brunchboks via Too Good To Go-appen. Du downloader nemt appen i App Store eller der, hvor du normalt finder dine apps.

Et blandt mange madspildsinitiativer

Scandic har et mål om at reducere mængden af madspild med 25% i 2025 målt i forhold til 2019, og samarbejdet med Too Good To Go er blot et af hotelkædens initiativer for at reducere madspild. Scandic har bl.a. installeret madspildsværktøjet ‘ioLiving’ på samtlige hoteller. Teknologien måler automatisk og præcist hotellernes samlede madspild op mod antallet af gæster og beregner værdien og CO2-aftryk. En løsning, der gør det muligt at måle og indsamle data og ny viden på tværs af hotellerne.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *