Gratis Revolut kort – betal i udlandet uden gebyr

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du rejser meget, er et godt betalingskort uundværligt. Sådan et kort skal naturligvis koste så lidt som muligt. Revolut-kortet kan derfor være et attraktivt betalingskort. For læsere af InsideFlyer har Revolut en kampagne, hvor du kan få dette kort gratis.

Med et Revolut kort betaler du ingen årlige omkostninger for at have kortet og ingen gebyr ved de fleste transaktioner. Derudover er det gratis at hæve penge i automater i hele verden op til 200 EUR (mere er muligt mod et gebyr). Dette er i modsætning til næsten alle andre internationalt accepterede betalingskort.

Hvad er Revolut?

Revolut er et betalingskort, der giver dig mulighed for at betale alle steder i verden, som accepterer MasterCard. Du tanker kortet op, og det er din ‘kredit’, som du kan bruge under din rejse, eller bare i Danmark selvfølgelig. For at forhindre at du løber tør for penge, kan du sætte en automatisk optankning op fra din bankkonto eller andet kreditkort, når du når en selvbestemt minimumsbalance. Revolut tilbyder også en praktisk mobil app til at styre din økonomi.

Fordele

Kortet har en række fordele i forhold til almindelige betalingskort:

 • Ingen faste omkostninger for at have kortet og ingen omkostninger for de fleste udenlandske betalinger.
 • De valutakurser, der anvendes, er de såkaldte “interbank” kurser. Disse kan være billigere end de kurser, som andre udbydere af betalingskort bruger.
 • Du kan indbetale / veksle flere valutaer på din konto.
 • Du kan nemt foretage betalinger til andre. Der er ingen gebyr på de fleste internationale bankoverførsler.
 • Det er muligt at dele det kontaktløse betalingskort med andre.
 • Mulighed for at købe digital valuta som Bitcoin, Litecoin, Ether og meget mere.
 • Administrer din konto via en praktisk mobilapp til Android og iOS. Appen er meget omfattende. Du styrer alle transaktioner med din mobil. En app til Apple Watch er også tilgængelig.
Revolut Apple Watch
Der er også en Revolut App til Apple Watch (kilde: Revolut)

Kortet har også nogle ulemper i forhold til almindelige betalingskort:

 • Du kan hæve penge i pengeautomater (ATM) gratis op til maksimalt 200 EUR per måned, hvorefter det koster et gebyr.
 • Der er et tillæg mellem 0,5% og 1,0% til vekselkursen i weekenden.
 • For et begrænset antal valutaer betaler du et tillæg på 1,0 til 1,5% på det beløb du bruger.
 • Top-up krediteres kun den næste dag, hvis du overfører via bank. Kreditering af penge med kreditkort sker samme dag.
 • Appen er kun tilgængelig for Android og iOS.

Hvordan kan du tilmelde dig gratis?

Tilmelding til kortet er ret enkelt. Via dette link kan du, som læser af InsideFlyer, tilmelde dig gratis. Du skal registrere dig med dit mobilnummer. Du modtager en besked med et link til Revoluts mobilapp til Android Google Play eller Apple App Store. Derefter åbner du din konto via appen ved at sætte mindst 10 euro på den. Efter tilmeldingen vælger du ‘Gratis kort, Standard levering’, og så er det sidste du skal gøre, at bekræfte din identitet. Hvis du gør det til tiden, kan du straks bruge kortet, så snart du modtager det. Godkendelse af din identitet er ret hurtigt, forudsat at du tager et godt billede. Du modtager kortet gratis med posten inden for 2-3 uger.

Tilbudet i et nøddeskal

Revolut tilbyder nu kortet gratis. Du sparer omkostningerne af tilmelding af dette kort. Eneste forudsætning er, at du fylder mindst 10 EUR på kontoen. Det tager cirka to uger, før du har kortet i hånden.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *