Great Dane Airlines dropper Sverige-ruter grundet velstand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nystartede flyselskab Great Dane Airlines, har meldt ud, at de ikke optager de to ruter til Sverige, som de ellers havde annonceret

Great Dane Airlines er et nyt flyselskab, som endnu er ved at finde deres fodfæste på rejsemarkedet. Derfor er det også naturligt at der sker ændringer i rutetilbudet, indtil man har fundet ud af hvad der virker.

Når Great Dane vælger at droppe de to ruter imellem henholdsvis Aalborg og Göteborg, samt Aalborg og Stockholm, sker det dog ikke som en konsekvens af manglende salg. Great Dane selv, udtaler nemlig til InsideFlyer, at det vil være fysisk umuligt at gennemføre ruterne.

Grunden til dette, ligger i, at flyselskabet har oplevet så stor efterspørgsel på charterruter denne vinter, at de ikke har kapacitet til at drive egne ruter.

Vi har haft så stor efterspørgsel på charter og med de nye aftaler for 2020, er vores program fyldt op. Derfor har vi valgt, at vi for nu fokuserer på charter og AD HOC markedet. Vores fokus det næste stykke tid, er derfor at blive de bedste til charterdelen, og derfor har vi heller ikke planer om andre ruter.

Line Mørch Stiller, Marketing Manager i Great Dane Airlines
Great Dane Airlines
Foto: Peter Krogh Frausing

Blot én ugentlig afgang var planlagt

Ruterne til Sverige, var heller ikke slået stort op fra starten af. Faktisk var der kun planlagt én ugentlig afgang til Sverige, således at de to ruter hver især havde en rundtur hver 14. dag.

Det var derfor også forventeligt at det ville være her, at man ville pille afgange ud af ruteplanen, hvis man manglede kapacitet.

Hovedbillede: Great Dane Airlines

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *