Lær at bruge Google Flights og spar penge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Google Flights er en online søgemaskine, til at finde de bedste, og ikke mindst billigste flybilletter, når du skal ud og rejse.

Søgemaskinen giver dig et godt overblik, og i bedste Google stil når den rundt om rigtig mange forskellige udbydere.

Hvem henvender søgemaskinen sig til?

Primært henvender den sig til turister, samt lyst rejsende, der blot ønsker en billig flybillet. Dog henvender den sig også til mindre virksomheder, som selv ønsker at finde deres billetter, den kan søge på alle klasser, også de dyrere af slagsen.

Hvorfor Bruge Google Flights frem for andre?

Google flights er en bred søgemaskine, som er enkel at bruge. Når det er sagt er den utrolig nyttig, da den kan indstilles på rigtig mange søgekriterier såsom klasse, rejsetid, pris, selskab, tidspunkter, og meget meget mere. Altså kan den finde lige præcis den billet der passer dig bedst.

Hvis ingen af overstående kriterier er en nødvendighed for dig, men det eneste der bekymrer dig er prisen, så foreslår søgemaskinen selv en alternativ dato, hvor det er billigere at rejse på. F.eks. har jeg prøvet at søge på en returflyvning fra København til Oslo, og hjem igen – Her foreslår den straks hvornår på pågældende dato det er billigst at flyve, og en nærliggende dato, hvor det er endnu billigere.

Derudover fortæller den dig om der er Wifi om bord, hvad bagagen koster, og hvilket selskab du skal flyve med. Når du så går videre giver den dig alternativer til hvilke tider på dagen du kan flyve for prisen, og endnu længere inde bliver du sendt til udbyderen der tilbyder prisen.

Norwegian er i dette tilfælde billigst, og jeg bliver derfor sendt videre til deres hjemmeside, hvor jeg straks er i fuld gang med bestillingen, og blot bliver bedt om at bekræfte tidspunkter, klasse, bagage osv.

Herfra er det derfor temmelig let at gennemføre bestillingen, og du har derfor i løbet af ganske få minutter, den billigste billet på markedet!

Udover at du kan finde de billigste billetter på bestemte datoer, kan du også bede om at se en priskalender på månedsbasis, dette gør det overskueligt at vælge den billigste billet i en periode, hvis du ingen krav har til afrejse- og hjemkomst dato.

bf - google flights illustration 2

En ting som er utrolig god til at finde gode tilbud er Googles kort oversigt som ud fra den afrejselufthavn man vælger viser priserne i det kort udsnit man har valgt og ud fra afrejselufthavnen og datoen valgt i søgebilledet (og uden destinationslufthavn tastet ind). Dette er et meget brugervenligt og en meget let måde at se om der er et godt tilbud på en flyrejse.

Dette skal du passe på!

Selvom Google Flights bør være opdateret hele tiden om den bedste pris, kan tekniske fejl altså forekomme. Det er derfor altid en god ide at tjekke med en anden søgemaskine, som f.eks. Momondo, bare for at være på den sikre side. Dette gælder for alle søgemaskiner da de hver især vil mangle forskellige selskaber og deres ruter. Så prøv lidt forskellige for at kontrollere at prisen man har fundet er den rigtige.

Husk at denne side kun er vejledene, og at Google ikke kan drages til ansvar for eventuelle småfejl.

Når det så er sagt!

Er det en genial søgemaskine, som du altid bør bruge, når du skal ud at rejse. Den hjælper dig til den billet der passer bedst til dine behov, samt dit budget, og der kan være rigtig mange penge at spare!

Hvor finder jeg Google Flights?

– Der findes både den Danske version, som kan findes på www.google.dk/flights

– Samt den internationale som kan findes på www.google.com/flights

God flyvning!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *