Hændelse i Hamborg lufthavn i eftermiddags

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke ofte at der sker ulykker i luftfartbranchen, men når der gør. Så er det med at være meget påpasselig. I dette tilfælde meldes der indtil videre ikke om tilskadekomne og folk blev kørt væk fra Runway 23 i busser.

Ifølge “The Aviation Herald” havde ES-ATE fra SAS/Xfly, i dag en hændelse i Hamburg Fuhlsbüttel lufthavnen. Flyet der var sat ind på SK 649 fra København, lagde an til landing på bane 23 i Hamborg omkring klokken 13, og da landingsstellet skulle tages ned, lige før landing skete der det at næsehjulet drejede 90 grader, og da flyet ramte banen sprang hjulet.

Flyet blev slukket på stående fod, men forblev på banen, og passagerene ombord blev ført til terminalen i busser.

ES-ATE kom ikke længere end Runway 23 i Hamborg: Foto: Screenshot Flighradar 24

I Aalborg 2 gange i løbet af dagen

Før flyvningen til Hamborg, gæstede flyet ES-ATE, Aalborg som så mange gange før. Flyet var indsat på først rute SK1205, på afgangen omkring klokken 7 i morges. og 2 timers tid senere gæstede flyet igen, det nordjyske på rute SK1207/1208, før det fløj afsted på SK649 imod netop Hamborg.

Seneste flyvninger på ES-ATE: Screenshot: Flightradar 24

Forsidefoto: ES-ATE i Aalborg Lufthavn – Foto af André JørgensenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *