Hampton by Hilton Berlin Alexanderplatz åbnet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hampton by Hilton har åbnet deres største hotel i Berlin. Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz har 334 værelser og ligger på 5 minutters gåafstand fra ALEXA shopping centret.

Hampton by Hilton Berlin Alexanderplatz

Alle gæster kan nyde gratis wifi og morgenmad. Værelserne er moderne indrettet med queen eller twin senge. Til børnefamilier er der mulighed for en family room med en sovesofa. Blandt øvrige faciliteter kan der nævnes en 24×7 kiosk med snacks og drikkevarer, business center og fitnesssal. Specielt ved mærket er at der gælder ‘100% Hampton Guarantee’. Hvis du ikke er tilfreds over dit ophold og personalet ikke kan løse problemet, får du pengene tilbage!

Hampton by Hilton Berlin

Andre muligheder

Det nye Hampton by Hilton hotel er en udmærkede mulighed til en city trip til Berlin, hvor du samtidig skal passe på budgettet. Værelser hos Hampton er generelt moderne, med gratis wifi og en basal morgenmad. Andre muligheder i den tyske hovedsted er Hilton, Waldorf Astoria og Hampton by Hilton Berlin West. De sidste to ligger dog et stykke udenfor centrum, mens det nye hotel er placeret i Mitte. Selvfølgeligt ligger priser for Hilton og Waldorf en del højere, men som Diamond medlem får du adgang til loungen hos Hilton. På grund af lokationen ligger priserne også lidt højere for Hampton Alexanderplatz end Berlin West.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *