Har Boeing lanceret og fremvist deres B737 MAX 10?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har Boeing lanceret og fremvist deres B737 MAX 10? Svaret på spørgsmålet er ja. Men det er sket meget anonymt og ikke med den normale prompt og pragt.

Boeing plejer heller ikke at holde PR maskinen så meget tilbage, når en ny flymodel eller version bliver lanceret og fremvist for første gang. Dette er så hvad der er sket for et par dage siden, da de fredag morgen fremviste deres nye B737 MAX 10 på deres Renton fabrik.

Det blev meldt ud i en meget kortfattet pressemeddelse fra Boeings side.

I dag er det ikke kun en nyt fly det handler om. Det er også om de mennesker som har designet, bygget og supporteret det.

Teamet har haft en ekstrem stor fokus på sikkerheden og kvaliteten og vist den dedikation vi har til vores kunder og til alle de som rejser med et af vores fly.

Mark Jenks, vice president og general manager for B737 programmet

Lidt fly fakta om det nye B737 MAX 10

Den nye model er 64 inches, eller 162,56 centimeter, længere end MAX 9 modellen. Den har også fået en nyt designet landingsstel. Det er blevet tilføjet 9,5 inches (24,13 centimeter) til det forreste hjulpar.

Det nye fly kan have op til 230 passagerer og det skulle tilbyde den laveste “seat-mile” omkostning blandt alle eksisterende fly i samme segment (single-aisle).

Forskellen på B737 modellerne. Grafik: Boeing

En Twitter bruger som deltog ved fremvisningen har lagt dette billede op af den nye fly model:

Flyet vil være klar til at flyve med passagerer i løbet af 2020, men som du sikkert er klar over, så er MAX modellen lige nu midt i nogle store problemer grundet de 2 uheld og siden de mange usikkerheder omkring test og godkendelserne. Så derfor valgte Boeing nok fornuftigt at holde fremvisningen ganske anonym.

Lige nu er der 20 forskellige flyselskaber der venter på 550 MAX 10 fly.

Vi får se i løbet af de næste måneder om Boeing lykkes med at få godkendt MAX modellen til at kunne flyve kommercielt igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *