Hertz med specialtilbud til SAS EuroBonus medlemmerne plus muligheden for at vinde en rejse til Miami

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hos Hertz fejrer vi 100 år, hvor vi har gjort det lettere at rejse for vore kunder. Derfor kan du som SAS EuroBonus medlem optjene op til 10.000 ekstra point, hver gang du lejer et køretøj hos Hertz indtil den 31. december 2018.

Det er blevet en ganske god mulighed for optjening af EuroBonus point ved at leje biler. Der er stort set hele tiden en attraktiv kampagne og nu er det Hertz, som tilbyder dig op til 10.000 EuroBonus ekstra point.

Du skal bare reservere din bil senest d. 30. september og afhente bilen senest d. 31. december 2018 for at optjene dine ekstra point.

Du optjener følgende point alt efter det antal dage du lejer bilen:

  • 1-2 dage = 3.500
  • 3-4 dage = 5000
  • 5-6 dage = 8.000
  • 7+ dage = 10.000

Vind en rejse til Miami i SAS Plus og gratis Hertz lejebil

Derudover kan du blive den heldige vinder af en af to rejser med SAS. Hertz udlodder 2 tur/retur rejser med SAS Plus til Miami og 2 tur/retur rejser til sydeuropa. Naturligvis med et gratis lejemål af en bil i en uge.

Bestilling

Reservationer skal foretages via denne side og følgende rabatkode og promotionkode skal opgives under reservationen:CDP 736686 og PC 204656.

Altid rabat

Glem ikke at vore priser inkluderer grundforsikring, ingen skjulte afgifter og model/mærke garanti i Hertz Collections. Som medlem af SAS EuroBonus får du altid specialrabat hele året rundt på 15 %.

Læs her for alle detaljerne og booking af bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *