Hilton Honors tester “bekræftet opgradering til suite” for diamond medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors vil gennemføre et forsøg med bekræftet værelsesopgradering til diamond medlemmer. Hvis det går godt, kan vi håbe på, at ordningen bliver permanent

Hilton Honors har historisk set altid været bagud på point, når det kommer til fordele for medlemmer med den højeste status i loyalitets programmet. Godt nok har Hilton Honors givet medlemmer med diamond status gratis morgenmad og adgang til hotellernes executive lounge. Men det har været sløjt med at give andre fordele så som opgraderinger til bedre værelser og mulighed for at beholde værelset længere på afrejsedagen, Disse fordele er ikke standard, men er altid blevet overladt til at være en beslutning for det enkelte hotel. Det skal dog retfærdigvis siges, er nogle af hotellerne, der er med i Hilton Honors, giver fremragende fordele til medlemmer med diamond status, men andre hoteller blot behandler diamond medlemmerne lidt bedre end andre gæster.

Derfor blev jeg også fascineret af et forsøg, Hilton Honors startede for en uges tid siden. En meget heldige gruppe af diamond medlemmer verden over er blevet udvalgt til at prøve et nyt tiltag:

  • Én bekræftet opgradering til en suite – eller en opgraderet til en bedre værelseskategori (hvilken, det bliver besluttet af det enkelte hotel)
  • Opgraderingen bliver bekræftet på reservationstidspunktet og gælder for ophold på højst syv overnatninger
  • Certifikatet til den bekræftede opgradering skal indløses ved en reservation foretaget inden udgangen af marts 2019. Da man normalt kan reservere ophold indtil et år frem, betyder det at man kan få opgraderingen for ophold, der gennemføres indtil marts 2020

I løbet af forsøgsperioden indsamler Hilton Honors tilbagemeldinger fra de valgte medlemmer.

Denne fordel for diamond medlemmer, der nu bliver afprøvet af Hilton Honors, ligner meget en tilsvarende ordning i loyalitetsprogrammet World of Hyatt. Her modtager medlemmer med den højeste status (der i programmet kaldes “Globalist”) hvert år 4 certifikater, der giver mulighed for at få en bekræftet opgradering til en suite på en reservation på indtil 7 overnatninger. Dette er nok min foretrukne fordel blandt alle de forskellige hotelkædes elitestatus. Det er også en af hovedårsagerne til, at jeg er loyal overfor Hyatt-kæden, på trods af at det er svært at optjene og beholde status som globalist!

Marriotts Suite Night Awards, som giver Platinum medlemmer mulighed for at søge om at få opgradering på op til fem overnatninger er knap så attraktiv. Det skyldes, at anmodningen om at blive opgraderet først afgøres fem dage før ankomst. Marriott kan dog også opgradere elite medlemmer til tilgængelige standard suiter, når gæsten ankommer til hotellet.

 

Hvornår kan du forvente at modtage dine opgraderings certifikater?

Medmindre du er blevet udvalgt til at deltage i forsøgsordningen, vil det tage flere måneder, før forsøget er afsluttet, resultaterne analyseret og fordelen er implementeret og kan bruges af alle medlemmer med høj status i loyalitetsprogrammet.

Hvis Hilton Honors giver denne mulighed for opgradering til alle medlemmer med diamond status (også dem, der har opnået deres status via et amerikansk kreditkort), vil systemet blive oversvømmet med diamond medlemmer, der ønsker en opgradering. Derfor forventer jeg, at denne fordel ikke automatisk gives til alle diamond medlemmer, men kun til dem, der har haft et betydeligt antal overnatninger på de hoteller, der er med i Hilton Honors.

Hvis vi ser bort fra udfordringerne i at tilpasse IT-systemerne, så er der ingen tvivl om, at en garanteret opgradering vil gøre Hilton Honors mere attraktivt for loyalitets programmets medlemmer med den højeste status.

Hvad tror du? Ser du frem til, at denne fordel bliver implementeret?

Følg også diskussionen på Flyertalk

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores søsterside www.insideflyer.co.uk

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *