Hilton Honors viser ikke altid den rigtige pris på bonusophold

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kombinationen af tilbud på bonusophold og et god stak point på min konto hos Hilton Honors fik mig til at søge efter et week-end ophold. Dermed opdagede jeg en træls fejl på Hiltons hjemmeside.

Jeg besluttede at se på muligheden for et ophold på 3 nætter på et hotel i nærheden med en pool. Ved hjælp af søgefunktionen, hvor priserne vises på forskellige datoer fandt jeg denne oversigt på Hilton-hjemmeside:

Den bedste pris, jeg kunne finde, var 24.000 point pr. nat for et 3 nætters ophold. Siden viser jo meget tydeligt prisen. Men weekenden 18. – 21. september ville passe os bedre. Jeg ville gerne betale de 26.000 point pr. nat for disse 3 overnatninger. Så jeg valgte 18. – 21. september for 26.000 point pr. nat. Tilsyneladende ingen problemer, for denne besked kom op på skærmen.

Prisen er stadig 26.000 point pr. nat.  Og jeg fortsætter med reservationen

Og prisen er stadigvæk 26.000 point pr. nat.

Når jeg kommer ind på min konto hos Hilton Honors, er alle oplysninger udfyldt på forhånd. Jeg skal bare bekræfte min reservation, Et klik – og jeg har mit bonusophold.

Men stop lige et øjeblik. 26.000 point per nat i 3 nætter kan IKKE blive 92.000 point for hele opholdet! Går jeg ned i deltaljerne, kan jeg se, at kun den første nat koster 26.000 point. De følgende 2 nætter koster hver 33.000 point.

Er det lovligt?

Jeg gætter på, jeg er stødt ind i et problem med Hiltons IT-system. Og det dermed ikke er et bevidst forsøg på at snyde de mest loyale medlemmer af programmet. Jeg formoder også, at hotelkæder har mere spillerum, for at have fejl i deres software, når det gælder “salg af bonusnætter”. Hvis der havde været tilsvarende problemer, når betalingen skulle falde i kontanter, så havde det nok været en anden sag. Her var hotellet nok ikke sluppet for en påtale fra forbrugerombudsmanden, når der hele vejen i reservationen var vist én pris – og denne allersidst i reservationsprocessen var sat op.

Under alle omstændigheder er får man ikke den rette information, når man søger efter bonusophold med flere overnatninger. Det gør det vanskeligt at bruge søgefunktionen i Hilton Honors-kalenderen, når den kun viser prisen på den første overnatning. Men hvis du kender problemet, så er det jo blot at tolke tabellen i søgefunktionen på en anden måde.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *