Ho Ho Ho – I dag kan du vinde en gratis og personlig “Travel Masterclass”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er blevet den 7. december og i dag kan du vinde en “Travel Masterclass”. I denne vil du personligt blive guidet rundt i de muligheder der er for at kunne rejse billigere og mere komfortabelt. Det er en ting, som normalt ikke tilbydes og derfor ret unikt.

Præmien bag dagens låge er en ting, som ikke kan købes for penge normalt. Det er en personlig Masterclass, hvor du guides i “Travel Hacking” og kunne få det optimale ud af bonusprogrammerne. Altså kort og godt, hvordan du rejser mere komfortabelt i f.eks. Business Class for prisen af en økonomi billet eller bliver opgraderet på hotellet til et suite.

Det hele foregår online og der følges op med en skriftelig rapport, hvor hele InsideFlyer teamet vil komme med deres bedste råd og erfaringer. Selve onlineforløbet er noget vores engelske redaktør Joe Deeney foretager.

Du kan deltage i dagen låge her:

Julekalenderen er på tværs af vores InsideFlyer sites og derfor en global julekalender.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *