Hong Kong Airlines stopper måske med at flyve den 7. december

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hong Kong Airlines er måske tæt på at gå konkurs. I hvert fald har 3 forskellige myndigheder udsendt advarsler om den nuværende situation er uholdbar.

I dag udsendte Air Transport Licensing Authority en officiel meddelse om at Hong Kong Airlines får 5 dage til at sikre at de har tilstrækkeligt med kapital til at drive flyselskabet. Ellers ville flyselskabet få annulleret deres certifikat til at drive flyselskab.

Efter en grundig vurdering af den financielle situation i Hong Kong Airlines er det fundet nødvendig at sikre at der tages hurtig aktion for at forhindre yderlige forværring af Hong Kongs Airlines situation.

Air Transport Licensing Authority

I samme omgang sendte Civil Aviation Department (CAD) denne udmelding ud og Hong Kong’s Transport and Housing Bureau (THB) kom med deres udmelding om situationen her.

Hong Kong Airlines har i øjeblikket 39 fly og alle er fra Airbus. Deriblandt er der hele 6 nye Airbus A350-900:

Aircraft typeNumber of aircraft
A32012
A330-20011
A330-30010
A350-9006
Total39

Når 3 forskellige myndigheder stort set samtidig sender sådanne advarsler ud, må det konkluderes at situationen for Hong Kong Airlines ikke er videre gunstig. Vi må vente at se, hvad der sker den 7. december.

Forsidebillede: Hong Kong Airlines A350 at HKG via CC BY-SA/FlickrHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *