Hotel klar med 500 kilo pasta, 400 kilo ris og ekstra lange senge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Regina i Herning er et af de Scandic-hoteller, der ofte får besøg af de danske håndboldlandshold. I forbindelse med den aktuelle slutrunde for herrer i Jyske Bank Boxen er Håndboldherrerne i weekenden checket ind på hotellet på Fonnesbechsgade 20 i Herning. Store mængder forplejning er i hus, for gulddrengene spiser mere end andre hotelgæster, og hoteldirektøren forventer, at køkkenet holder åbent stort set hele døgnet.

I snart 12 år har Scandic været hotelpartner for DanskHåndbold. Som Danmarks største hotelkæde er det muligt at indkvartere atleterne i hele landet, og Scandic sætter en ære i at imødekomme spillernes specifikke behov og ønsker til mad, komfort og god søvn, når de er til træningssamlinger og spiller kampe i Danmark.

Scandic Regina i Herning er vant til at huse de danske håndboldhold, og nu er Håndboldherrerne igen checket ind, da slutrundens indledende kampe spilles på hjemmebanen i Jyske Bank Boxen. Hotellet har stor opmærksomhed på at skabe optimale forhold, og for at spillerne kan levere en toppræstation på banen er søvn, komfort og kost i fokus. Holdet er indkvarteret på sin egen gang med værelser, spise- og taktikrum. Alle værelser har store komfortable senge på 90×220 m, så alle spillere, også dem på to meter, kan få en god nats søvn.

Værelse på Scandic Regina. Foto: Scandic / PR

Proteiner fra plantebaserede retter og plads til søde sager

Sportsfolk skal have rigelige mængder god mad for at kunne præstere. I Herning serverer Scandic Regina morgenmad, frokost og aftensmad samt pre- og aftermatch-måltider for spillerne, og når landsholdene er på besøg, er hotelkøkkenet gerne åbent fra fem om morgenen til to om natten.

Uden den rette kost i de rette mængder kan atleterne ikke præstere. Som sportens hotel har vi et stort ansvar for at sikre, at spillerne får al den mad, de behøver. Det er vigtigt for os, at holdet føler sig i gode hænder og ikke mangler noget under opholdet. Frisk frugt og grønt, ris og pasta går som varmt brød. Vi kører med en opstartsvolumen på 500 kilo pasta og 400 kilo ris, men min erfaring siger mig, at det ikke kan gøre det. Til denne slutrunde vil spillerne få flere plantebaserede retter, end de plejer. Vi er et svanemærket hotel, og miljøhensyn er en vigtig del af vores hoteldrift. Drengene vil derfor opleve, at flere kødretter skiftes ud med en ret med linser og bønner – det smager superlækkert. 

Torben Rhode, hoteldirektør og køkkenchef på Scandic Regina.

Frugt, grønt og pastaretter er dog ikke de eneste former for mad, hotellet skal have styr på under slutrunden. Hoteldirektøren kender efterhånden spillerne godt og ved, at behovet for søde sager vil melde sig i løbet af turneringen, og her er køkkenet som altid klar med æbletærte og romkugler.

Trygge rammer er vigtige for den sportslige præstation

Hos DanskHåndbold sætter man pris på det mangeårige samarbejde med Scandic.

Det er vigtigt for os, at vi har en hotelpartner, vi er trygge ved. Uanset, hvilke af Scandics hoteller vi checker ind på, er servicen og standarden høj – både når det gælder komfort og forplejning. Spillerne føler sig hjemme, rammerne er trygge, og det har stor betydning for den samlede perfomance.  

Henrik Jakobsen, direktør for DanskHåndbold.

Under slutrunden fra den 14. – 25. januar doneres alt pant fra spillere, delegerede og ansatte – både fra haller, busser og hoteller i Herning til Julemærkehjemmene.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *