Conrad Centennial Singapore

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

To overnatninger på Conrad Centennial Singapore blev det til på denne tur hjem fra Australien. Singapore er generelt et dejligt sted at lave et stop på sådanne lang rejse. Hotellet har 507 værelser delt over 31 etager. Det er desværre ikke så højt i Singapore og derfor er der nabo bygninger der tager  noget af udsigten ud over Marina Bay.

Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore er et af de klassiske hoteller i Singapore og det åbnede i 1996. Det er også et sted hvor man kan forvente sig af en høj service hvilket også var tilfældet på dette ophold.

Et lille tip som man ikke skal undgå at benytte hvis man har lidt tid til overs i en mellemlanding. Hvis tiden er til det og selvom man kun er i lufthavnen så kan man komme på en kort sightseeing i Singapore fra lufthavnen som er gratis. Dette er noget man ikke kan booke på forhånd men skal klares i lufthavnen. Der er dog ofte plads og der er flere ture per dag.

 

Beskrivelse:

Conrad Centennial Singapore er som før nævnt et klassisk hotel hvor man fastholder de lidt historiske dyder. Men det er også et af de hoteller hvor man ved at det har en speciel plads i bylivet. Et eksempel på dette var på turen at jeg ikke kunne få plads til Afternoon Tea på Raffles, men ved hjælp af Conciergen på hotellet så var der sørme lige to plads samme eftermiddag. Vi sagde pænt tak og drog over mod vores klassiske Afternoon Tea. Mere om dette kan læses i andet indlæg her på Bonusfeber.

Raffles Singapore - Afternoon Tea

Værelset vi fik var et klassisk værelse med god udsigt. Raten var en Priceline rate (Name your price) og det var sølle 90 USD per nat men grundet et Hilton Guld kort fik vi en rimelig opgradering. Indretningen er god og funktionel med et godt skrivebord med stol og en god størrelse TV. Sengen var sat således at man kunne ligge og se ud af det store vinduer, som var på hele værelsets bredde, med en udsigt mod Maria Bay. en udsigt man sagtens kunne blive vant til.

Toilettet var godt indrettet med lyse fliser. Det havde en god størrelse og var med seperat bad og bruseniche. Toiletartiklerne er ikke som et vaneligt Hilton hotel med lidt sæbe og creme. Der er stort set alt man kan stå og mangle uden at skulle ringe efter det.

Der er WiFi på hele hotellet og hvis man har Guld kort eller højere så er dette gratis under opholdet.

Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore

Det eneste måltid vi tog på hotellet var morgenmaden og jeg må sige at denne buffet er en af de bedste jeg har prøvet. Der var et kæmpestort udvalg og kvaliteten af det var virkelig god. For en der elsker og nyder morgenmaden er dette rette sted at komme.

buffet01

buffet02

Konklusion:

Conrad Centennial Singapore er et hotel jeg gerne kommer tilbage til næste gang jeg er i Singapore. Det er et af de steder hvor man også med fordel kan bruge nogel Hilton Honors point for at få den bedste konvertering af sine point.

Service var perfekt under opholdet og som nævnt sikrede Conciergen adgangen til Afternoon Tea på Raffles.

Eneste skam er at udsigten på nogle områder er taget af de bygninger som er ved siden af og eftersom hotellet er fra 1996 så er der mange der nu er højere.

LINK TIL HOTELLETHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *