Courtyard Basel by Marriott

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

Courtyard Basel by Marriott er et rimeligt nyt hotel med 175 værelser inklusiv nogle der er indrettet til at bo der i længere tid (indrettet med lille køkken).

Beskrivelse:

Courtyard Basel by Marriott ligger i samme bygning som et mindre butikscenter og det store badeland Aquabasilea. Dette gør at det til trods for den lidt forladte placering i forhold til Basel centrum, så ligger hotellet trods navnet i området som hedder Prattlen. Dette er rimeligt tæt på lufthavnen og i nærheden af flere større virksomheder.

Dette gør at prisniveauet er højt og man skal fovente at skulle betale omkring dkk 1.100-1.500,- for et standardværelse. Morgenmaden er som ofte ikke inkluderet og deles op i to tilbud. Et for Continental (stort set alt det kolde) og en for American (som er både varmt/koldt).

Swiss Senator Lounge Zurich (15)

Restauranten som både er for morgenmad, frokost og aftensmaden ligger i forbindelse med lobbyen og deler områder med baren. Dette kan virke en smule koldt da der ikke lige er noget hyggeområde hvor man ikke er isoleret fra de andre delen af lobbyen. Kvaliteten af maden er af god standard og priserne er rimelige til trods for at det er hotelpriser og man er i Schweiz som har et generelt dyrt prisniveau.

Swiss Senator Lounge Zurich (11)

Selve værelset som vi under dette ophold testede var et standard dobbeltværelse med king size seng.

Swiss Senator Lounge Zurich (7)

Swiss Senator Lounge Zurich (8)

Swiss Senator Lounge Zurich (6)

Swiss Senator Lounge Zurich (4)

Det var en fornøjelse at komme ind på et værelser som rent faktisk er indrettet til at man kan bo og arbejde der, samtidig at der i indretningen var taget højde for gæster som ikke lige havde de samme strømstik som man bruger i Schweiz. Dette kunne mange andre hoteller godt lære noget af og gøre til en standard.

Swiss Senator Lounge Zurich (5)

Badeværelset var indrettet efter standarderne som man ser på business hotellerne med de ting som skal være der. Alt fungere godt og var af god kvalitet.

Swiss Senator Lounge Zurich (1)

Konklusion:

Courtyard Basel by Marriott er et godt hotel og følger standarden i kæden. Det som gør den bedre end flere andre Marriott hoteller er at det er af nyere dato og derfor er indretningen og kvaliteten bedre på mange punkter end de ældre hoteller man ser rundt omkring.

Det er et godt hotel med gode faciliteter til både den forretningsrejsende og børnefamilien. Især hvis der er lidt større børn med som kan nyde godt at det store badeland. Dette er også noget som forretningsrejsende man bør udnytte efter en lang rejse eller arbejdsdag, da der er rigeligt med varmebade, sauna og andre spa oplevelser. Temperaturen er i tropisk stil så man kan slappe af og nyde en tur i et af de store jacuzzi pools.

Kan klart anbefales om man har behov for et ophold nær Basel.

 

[box style=’info’]

 

Link til hotellets hjemmeside

Link til mere information om Aquabasilea her

[/box]Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *