Hotel udlejer værelser til studerende

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det sker hvert år i flere byer og København er en af dem. Hvert år er der ikke lejligheder nok til de nystartede studerende i de centrale dele af byerne. Hoteller kommer nu til undsætning med et godt tilbud.

Nu er hoteller begyndt at leje deres tomme værelser ud på månedsbasis. Et af dem er Wakeup Copenhagen.

Er du studerende og i akut bolignød i København? Så har Wakeup Copenhagen et specielt tilbud til studerende, som mangler et sted at bo.

Bo på Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade i København i en måned (31 dage) for kun DKK 4.500 for en person eller DKK 6.000 for to personer.

På Wakeup Copenhagen hotellet i Carsten Niebuhrs Gade bor du godt og centralt i København. Alle værelser er udstyret med arbejdsbord, TV og gratis lynhurtigt Wi-Fi. Og ikke mindst eget badeværelse!

I dette tilbud til studerende indgår ugentlig rengøring samt skift af sengetøj/håndklæder ugentligt.

Ønsker du at bo en længere periode, kan du supplere med yderligere 31 nætter ved at lave en ny reservation á 31 nætter.

Sådan booker du

Tilbuddet gælder ved reservation af 1 måned (31 nætter). Kan kun bookes ved klik på knappen nedenfor. Vælg derefter ankomstdato, og afrejsedatoen skal ligge 31 nætter derefter. Vigtigt: Prøver du at reservere kortere eller længere end 31 nætter, meldes der om udsolgt.

Book studietilbud her

Bemærk: Gælder KUN Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade i København. Ikke vore øvrige Wakeup Copenhagen hoteller i København og Aarhus.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *