Huskeliste og opfordring til efterårsrejsende fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Op til uge 42 bliver terminalen i Billund Lufthavn fyldt med rejseglade vestdanskere, der har pakket kufferten for at bruge efterårsferien under varme himmelstrøg syd på. Men Billund Lufthavn opfordrer til at pakke lidt ekstra tålmodighed sammen med solcremen, for der forventes høj aktivitet i Danmarks andenstørste lufthavn.

Efterårsferien er en uges højsæson på niveau med en travl uge i sommerferien, og selvom den høje aktivitet i terminalen er forudset, betyder det ikke, at passagererne ikke vil opleve kø på grund af eftervirkninger fra Corona.

Allerede fra onsdag i uge 41 vil der være øget aktivitet i terminalen, og Billund Lufthavn opfordrer til tålmodig og til at ankomme i lufthavnen i god tid før afrejse.

Efterdønningerne fra Corona hviler stadig over os, hvor vi bl.a. stadig søger medarbejdere i mange områder. For at alle får den bedste oplevelse, opfordrer vi alle passagerer til at komme i god tid – 2-2,5 time før afgang – væbne sig med tålmodighed og være forberedt hjemmefra.

Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn

Nye securityspor skal sikre hurtigere gennemgang

De seneste otte uger har der været gang i en opgradering i security som en investering i at kunne få flere passagerer hurtigere igennem security-tjekket og dermed give passagererne en bedre oplevelse.

Inden efterårsferien vil byggerodet være væk, og det ser Billund Lufthavn frem til. Men når maskinerne og systemet er nyt, kræver det eksempelvis ekstra træning af medarbejderne, og det betyder, at sluserne i security endnu ikke er på samme niveau som i efterårsferien i 2019.

Vi har længe ventet på, at det var muligt at gå i gang med forbedringen i security, og vi kom heldigvis i gang før, vi er tilbage på 2019-niveau. Alligevel har flere af vores rejsende oplevet kø, og det kommer også til at påvirke efterårsferien en smule. Det er vi selvfølgelig kede af, men det er en investering i større kapacitet, og der går ikke længe før, at udvidelsen for alvor vil komme til sin ret – og så kommer det virkelig til at glide i security.

Vi håber meget, at gæsterne vil vise forståelse overfor vores ansatte, som gør alt, hvad de kan for, at alle får en god oplevelse.

Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn

Huskeliste:

  • Dit rødbedefarvet danske pas
  • Coronapas (gerne i printet udgave til senere brug på rejsen)
  • Passenger Locator Form (PLF) – formular
  • Check-in hjemmefra (hvis det er muligt)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *