Hvad kan du forvente at få serveret på en flyvning med SAS i fremtiden?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvad kan du forvente at få serveret på en flyvning med SAS i fremtiden? Dette spørgsmål vil vi her på Bonusfeber hjælpe med at besvare hen over en række artikler de næste dage.

I denne artikel vil vi kigge kort på selve cateringen for SAS Business Class, og dette viser bestemt en markant fremgang i forhold til det tidligere service koncept.

Vi kigger på serveringen af de to måltider som danner rammen for cateringen for en langruteflyvning. Det er noget du allerede nu kan prøve, da dette nye koncept er lanceret – uanset om det er den nye eller gamle kabine – du flyver i.

Første serveringen kommer nu på en serveringsvogn og dermed er alt “plastikken på bakken” væk.

This slideshow requires JavaScript.

Anden serveringen bestod af laks. Her var det dog ikke helt gennemført, da dette var servering på bakke, som hidtil. Derfor var der forsat “lidt plastik” tilbage.

 

SAS New Catering Menu - Februar 2015 - Ruten var København til San Francisco på SAS Business
SAS New Catering Menu – Februar 2015 – Ruten var København til San Francisco på SAS Business

At SAS har investeret i dette nye design og koncept kommer sig også til udtryk i materialevalget. Det er for eksempel nu Hästens som ligger linned til.

SAS New Design - Hästens er er nu leverandør af linned -  Ruten var København til San Francisco på SAS Business.
SAS New Design – Hästens er er nu leverandør af linned – Ruten var København til San Francisco på SAS Business.

 

Overordnet kan vi kun sige, at dette nye koncept vil give en markant forskel. Når der så tilføjes en helt ny kabine, så bliver SAS helt klart i stand til at konkurrere på dette hårde business segment. Der hvor vi tror at SAS kan gøre en ekstra forskel er, at deres personale på de gode dage, vil gøre totaloplevelsen til noget man kan give topkarakter. Så har du en billet med SAS Businees i fremtiden, så kan du godt glæde dig – især om det bliver i den nye kabine.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *