Hvilke flyselskaber serverer de bedste vine

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskaberne er blandt de helt store vinindkøbere. Der serveres nogle ganske gode vine i de forskellige flyselskaber og her lister vi hvilke flyselskaber du skal vælge for at få de bedste vine.

Business Travellers’ årlige kåring, Cellars in the Sky, kårer de bedste vine der serveres i First Class og Business Class.

Det er følgende flyselskaber som har deltaget i vurderingen:

Aegean, Aer Lingus, Aeroflot, Aircalin, Air Canada, Air Italy, Air New Zealand, Air Tahiti Nui, American Airlines, All Nippon Airways, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Cathay Dragon, Cathay Pacific, Delta Air Lines, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Gulf Air, Icelandair, Japan Airlines, Jetblue, Jetstar, Korean Air, LATAM, Malaysia Airlines, Oman Air, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines, TAP Air Portugal, Virgin Atlantic og Westjet.

Desværre finder vi ikke SAS med på listen, men Finnair er dog med. SAS har et glimrende udvalg af drikkevarer – dog ikke deres røde og hvide vine. Men på champagne og de mange andre spændende drikkevarer er de ganske godt med.

I SAS Business Class på deres nye Airbus A350 tilbydes deres nye drinksmenu i helt specielle cocktailglas med A350XWB logo på. Foto: Henrik Olsen

Udover drinks, ofte lavet af nordiske producenter, så er øllet noget du får fra danske Mikkeller. Der er der i Business Class ofte et par forskellige øl at vælge i mellem. I den helt nye menu på langruterne har 2 øl fra Mikkeller.

SAS Menu – Forår 2020.

Emirates

Emirates er et af de førende flyselskaber i verden, som har kæmpe fokus på deres vinklæder. Både i Business Class og især First Class kan du få nogle ganske specielle vine.

Emirates vandt følgende priser i årets vurdering:

Guld: Sølv: Bronze: 
Business Class Fortified – Dow’s Colheita Port, 1992, Douro Valley, Portugal Business Class Rosé – Whispering Angel 2018, Côtes de Provence, FrankrigFirst Class Fizz – Dom Pérignon Vintage 2002 – Plénitude 2, Champagne, Frankrig
First Class Fortified – Vin de Constance Klein Constantia 2013, Constantia, Cape Town, Sydafrika First Class Red – Les Forts de Latour, 2005, Pauillac, Bordeaux, Frankrig 

I Emirates prioritere vi de bedste og mest eksklusive vinoplevelser for vores rejsende. Vores vinkælder i Bourgogne er den største i hele flybranchen. Der er over 7,4 millioner flasker vin og de vælges af Emirates egne sommelierer fra de bedste vingårde. Nogle af de vinde der er indkøbt er først klar til at drikke i 2037. At Emirates bliver anerkende for sin unikke og grandiose vinudvalg er en glædelig nyhed.

Terje Grue, Norgechef i Emirates.

Så skal du ud og rejse, så kig med på hvordan flyselskabet ligger på listen. Det kan helt sikkert være noget som gør rejsen endnu bedre – især hvis det er vine der er din favorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *