I dag åbner Hilton Garden Inn Færøerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag fejrer Hilton åbningen af ​​Hilton Garden Inn Færøerne, det første internationale hotel-brand på øerne. Hilton Garden Inn Færøerne tilbyder det perfekte udgangspunkt for eventyrelskere, der vil udforske verden – uden for alfarvej.

Nu åbner Hilton Garden Inn Færøerne. Hotellet ligger i den charmerende hovedstad Torshavn. Færøerne kan prale af bjergtagende smuk natur, en blomstrende musikscene og en gastronomisk kultur i rivende vækst og Hilton Garden Inn er Færøernes første internationale hotel-brand.

Beliggende mellem Island og Norge i det nordlige Atlanterhav består Færøerne af 18 øer, kan prale af bjergtagende smuk natur, en blomstrende musikscene og en gastronomisk kultur i rivende vækst. Hilton Garden Inn Færøerne ligger i den charmerende hovedstad Torshavn, kun fem minutter fra det smukke Svartafoss-vandfald, Nordic House og Nationalmuseet. Hotellet har 130 værelser, hvoraf mange har en smuk udsigt over den omgivende natur.

Et af værelserne på det nye hotel. Foto: Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn Færøerne forbinder den smukke uspolerede destination med eventyrlystne, internationale rejsende. Som pioner i hospitality-branchen har Hilton tradition for at åbne nye destinationer på en bæredygtig måde, og dette hotel er ingen undtagelse. Vi ser frem til at byde gæster velkommen til denne unikke ejendom.

Simon Vincent, EVP og direktør, EMEA, Hilton.


Bæredygtige rejser

Som en del sit program Travel with Purpose 2030 Goals, har Hilton forpligtet sig til fordoble investeringerne i virksomhedens sociale indvirkning (social impact) og reducere sit miljømæssige fodaftryk til det halve inden 2030. Hilton Garden Inn Færøerne er bygget op omkring en bæredygtig tankegang og hjælper øerne med bæredygtig, ansvarlig vækst af turismeerhvervet. Initiativerne omfatter:

 • Hotellet opvarmes med energi fra et lokalt forsyningsværk. De opsamler og udnytter rest-energi fra en række industrier. Det betyder blandt andet, at restprodukter fra øernes blomstrende lakse-industri anvendes til energi til opvarmning.
 • Vandbesparende brusere og sensorer på vandhaner reducerer vandspild i hele ejendommen.
 • Strømbesparende løsninger såsom LED-lys og intelligent belysning (lys styret af bevægelsessensorer) reducerer yderligere energiforbruget.
 • Hotellets køkken anvender kød, fisk og grøntsager fra lokale leverandører. På grund af klimaet og jorden på Færøerne dyrkes mange afgrøder lokalt ved hjælp af poly-tunneler. De afgrøder bruger hotellets køkkenchef til at skabe sæsonbetonede retter.

Hotellets faciliteter

Gæsterne har flere kulinariske muligheder på hotellet, herunder Hallartún, en fransk bistro-restaurant ledet af den anerkendte kok Jakup Sumberg, der har etableret sine kompetencer og karriere i køkkener på prestigefyldte restauranter i både Danmark og Sverige. Tilbage på Færøerne har Jakup opbygget stor erfaring med den overflod af lokale, sæsonbetonede produkter, som øerne tilbyder.

Hallartún kan prale af en aldeles fantastisk udsigt og en menu fyldt med friske, lokale råvarer med omdrejningspunkt i øernes rigelige forsyning af kvæg og frisk fisk fra Nordatlanten.

The Shop er åbent 24 timer i døgnet for alle, der søger lokalt fremstillede søde og salte snacks, drikkevarer og ready-to-cook-måltider.

Lobby på hotellet. Foto: Hilton Garden Inn

Rejsende kan også nyde hotellets wellness-faciliteter – en af ​​øernes første – med sauna, udendørs jacuzzi og et døgnåbent fitnesscenter. Hotellet tilbyder dertil fem fleksible mødelokaler med plads til begivenheder med op til 250 deltagere.

Vi er stolte af at kunne åbne vores nye hotel på smukke og dynamiske Færøerne og tilbyde vores eksklusive, men alligevel overkommelige indkvartering, til rejsende fra hele verden. Åbningen af ​​Hilton Garden Inn Færøerne er den seneste markedsdebut for vores brand, som er i hastig vækst, og som tilbyder Hiltons berømte gæstfrihed til nye og spændende destinationer over hele kloden.

Alan Roberts, Global chef for Hilton Garden Inn.

Hilton Garden Inn Færøerne har også Hilton CleanStay, et brancheførende program der leverer en ny standard for renlighed og desinfektion på tværs af alle Hiltons hoteller globalt. Hilton CleanStay er udviklet i samarbejde med RB, producenten bag brands som Dettol m.fl. Programmet giver gæsterne mulighed for at nyde et endnu renere og mere sikkert ophold, der giver ro i sindet fra ind- til udtjekning. Den nye standard inkluderer et Hilton CleanStay Room Seal – en forsegling af værelset der viser, at der ikke har været nogen på værelset efter grundig rengøring og desinfektion, øget frekevns for rengøring af alle offentlige områder og fleksible rengøringsmuligheder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Kristoffer Føns siger

  Virkelig interessant åbning! Da jeg var deroppe sidste sommer havde jeg svært ved at finde et “over middel” hotel i Torshavn, så denne åbning giver rigtig god mening.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Kristoffer,
   Tak for at dele dette med os. Vi tænker selv at denne åbning højner kvaliteten på Færøerne. Det er også rimeligt billigt at komme derop og lige nu kan værelserne fås billigt også. Måske vi ser Færøerne blive mere populært det næste års tid grundet nuværende rejsesituation.
   Hilsen
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *