Icelandair genstarter flere ruter

Icelandair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Icelandair genopretter ruter og en af disse er en attraktiv rute for forretningsrejsende.

Icelandair er stille ved at genoprette sit store rutenetværk mellem Nordamerika og Europa, genopretningen efter Coronapandemien går langsomt men det går fremad. Icelandair har netop annonceret på deres Facebookside at ruten mellem Denver og Keflavik genåbner fra den 17. marts.

Ruten vil fra Keflavik blive opereret med 4 ugentlige afgange på onsdage, torsdage, fredage og søndage og blive betjent med et mix af Icelandairs Boeing 737-8 og Boeing 757-200

Gatwick og Glasgow genåbner også

Foruden ruten til Denver der bliver genåbnet, så ser vi også 2 andre genåbninger af Icelandairs netværk. Icelandair har nemlig valgt at genåbne ruten til Glasgow. Glasgow er en destination der i Icelandairs rutenetværk har ligget stille længe, ruten vil fra starten blive opereret med 4 ugentlige afgange på Tirsdag, Torsdag, Lørdag, og Søndage og vil blive befløjet med en blanding af Boeing 737-9 og Boeing 757-200

Udover ruten til den skotske storby finder vi endnu en rute som genåbner, ruten som genåbner er til London Gatwick. Gatwick er den ene af 2 lufthavne som Icelandair betjener i London området, imens den anden rute går til London Heathrow.

Ruten til London Gatwick vil blive betjent af en Boeing 737-9 fra starten og med daglige afgange.

Nu vi er ved London bevæger vi os nu til Heathrow. London Heathrow har været fløjet igennem hele Coronapandemien, men med reduceret frekvens. Denne rute vil få opjusteret antallet af ugentlige afgange. Den vil gå fra at blive betjent med 1 daglig flyafgang, til at blive betjent med 2 daglige afgange. Den ekstra daglige afgang til Heathrow vil i starten blive betjent af en Boeing 737-9.

Den nuværende daglig afgang til London Heathrow som selskabet betjener vil ligeledes blive opgraderet. Den nuværende daglige afgang vil gå fra at blive betjent af Boeing 757 nogle ugedage og 767 andre ugedage, til kun at blive betjent af Boeing 767 alle ugens dage.

De danske ruter

Af de danske Icelandair ruter ser vi også en opjustering af frekvensen på ruten til København.

Ruten til København vil i foråret fast blive fløjet 2 gange om dagen som minimum. På tirsdags, onsdags og lørdage vil den have 2 daglige afgange. På mandage, torsdage og søndage vil ruten have 3 daglige afgange. Fredag vil der være hele 4 afgange.

Ruten til København vil i højsommeren atter blive øget, og ruten vil komme op på 4 daglige flyvninger på mandage, tirsdage og lørdage, og hele 5 daglige flyvninger på onsdage, torsdage, fredage og søndage.

Icelandairs rute imellem Keflavik og Billund genåbner også fra den 8 April. Ruten til Billund genåbner med 2 ugentlige afgange på mandage og fredage. Senere øges ruten til også at få en torsdags afgang så ruten kommer op på 3 ugentlige afgange. Rute vil blive betjent af en Boeing 737-8.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *