Igen servering af mad og drikke i SAS loungerne i København og Oslo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter en længere periode, hvor det ikke var tilladt, grundet offentlige tiltag, kan du nu igen nyde mad og drikke siddende i SAS loungerne i København og Oslo.

Det danske tiltag, hvor det kun var tilladt for restauranter at servere take away ramte også SAS loungen i Københavns Lufthavn. Der var det kun muligt at få et større udvalg af snack/sandwish og frugt plus enkelte drikkevarer med sig ud af loungen. Dette måtte ikke nydes i loungen.

Tidligere så det sådan ud, hvor du kunne pakke en snackpose på vejen ud af SAS loungen.

Fra i går, den 5. maj 2021, er det igen muligt at sidde ned og nyde den mad og drikke, som SAS serverer i deres lounger.

Læs om det tidligere setup her: SAS byder ikke på mad og drikke i loungerne i København og Oslo

Dette er endnu et godt skridt på vejen mod normale tilstande. Der er dog langt vej til at et større antal af gæster kommer ud og rejse og dermed besøger loungen.

I denne uge kunne Eventyr Lounge også melde ud at de også åbnede op igen efter længere tids nedlukning. Dette betyder at de fleste lounger nu er genåbne i lufthavnen (modregnet de som er permanent lukket ned som følge af corona pandemien).

Også SAS loungen i Oslo serverer nu også mad og drikke igen, som du kan nyde i loungen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *