Indisk lavprisselskab kommer til Europa i 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det indiske lavprisselskab IndiGo har offentliggjort planer om ruter til Europa i år 2019.

Markedet for lavprisselskaber på langruter er stødt stigende, og selskaber som Norwegian, Scoot og WOW-air har stor success i dette segment. Nu melder et nyt selskab sig på banen, og denne gang er det det indiske lavprisselskab IndiGo. Selskabet flyver allerede mange kort og mellemdistance ruter, og har i længere tid haft planer om at overtage langruter fra Air India.

Denne plan ser ud til foreløbigt at være sat på standby, og IndiGo har imidlertid søgt om drifttilladelse til flytypen Airbus A330, med operationsbase i Dehli.

Destinationerne de foreløbigt har søgt tilladelse om at flyve til, er Madrid, London, Paris og Hong Kong. Flyselskabet har dog også udtalt, at de vil afsøge mulighederne for at flyve til nordamerikanske destinationer.

Modellen for IndiGo´s lavprisflyvninger, vil angiveligt ligne den velkendte struktur fra andre spillere på markedet meget. Mindre benplads for at optimere antallet af passagerer de kan fylde i flyet, suppleret af premium sæder, med ekstra benplads. Derudover må man forvente at bagagen ikke vil være inkluderet på de billigste billetter, ligesom mad og drikke heller ikke vil være det.

IndoGo har endnu ikke bestilt nogle fly, men vælger de at købe fabriksnye fly, vil det sandsynligvis blive den nye A330neo, som blandt andre SAS har bestilt. Denne flytype vil blive leveret fra i år af, hvilket går godt hånd i hånd med at IndiGo vil starte flyvninger næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *