Ingen Hilton til København alligevel – NH Hotel Group overtager Ørkenfortet istedet.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton må igen se sig i en situation, hvor de ikke er tilstede i København. Deres ellers planlagte Hilton hotel i Ørkenfortet – det tidligere Nordea hovedsæde på Strandgade 7 – er faldet til jorden.

ATP Ejendomme har istedet indgået en operatørkontrakt med NH Hotel Group. NH Hotel Group er en af de største hoteloperatører i Europa der med hovedsæde i Spanien driver over 360 hoteller i 28 lande. Det nye hotel bliver forsat et femstjernet hotel.

Aftalen med NH Hotel Group er en flot milepæl for det københavnske hotelmarked, og vi glæder os meget til at byde dem velkommen som hoteloperatør på Ørkenfortet. Med aftalen kan København se frem til både nye arbejdspladser og et nyt hotel i topklasse drevet af en stor international hotelkæde. Vi arbejder i forvejen sammen med NH Hotel Group i Amsterdam, og kender dem som en erfaren og dygtig hoteloperatør.

Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme og NH Hotel Group har indgået en mangeårig kontrakt og begge parter ser frem til et godt og langvarigt samarbejde med henblik på at udvide mulighederne i det københavnske byrum for både københavnere, turister og forretningsrejsende.

Vi er meget begejstret for det nye projekt, som giver os mulighed for at få debut i Danmark – et vigtigt marked som kan medvirke til at føre flere gæster til vores hoteller verden over, hvor vi stræber efter at skabe merværdi for de rejsende med en række forskellige, attraktive hoteltilbud. Vi er taknemmelige for den tillid, som ATP Ejendomme har vist os endnu en gang ved at skulle være hoteloperatør på deres ejendom i København under vores premium NH Collection brand. Vi håber at kunne fortsætte samarbejdet, også når fremtidige muligheder opstår.

Laia Lahoz, Chief Asssets & Development Officer i NH Hotel Group.

Hotellet ventes at stå færdigt i efteråret 2021.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *