JetBlue har sikret sig slots i London Heathrow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ifølge engelsk medie, så har JetBlue endeligt fået fat i slots i London Heathrow og dermed er vejen åben for lavprisselskabet til at starte deres første langrute mellem USA og Europa i 2021.

Det er det engelske medie UK Aviation News, som i sidste uge har bragt nyheden om at JetBlue har sikret sig de vigtige slots i London Heathrow. En klar forudsætning for at kunne starte deres nye Europa ruter op.

Der er forsat tale om to ruter. JetBlue har tidligere har meldt ud at de ville starte. Den ene er fra Boston og den anden er fra New York (JFK). Det er planlagt til at ske når JetBlue modtager deres første fly af typen Airbus A321LR.

JetBlue meldte for over et år siden ud at de ville konvertere 13 fly fra almindelige neo’er til netop A321LR versionen

JetBlue har også konverteret almindelige neo’er til 13 A321XLR, som vil blive leveret senere og giver JetBlue mulighed for at flyve til flere store destinationer i Europa:

As announced in April 2019, JetBlue intends to launch service to London from New York-JFK and Boston in 2021 using the A321LR (long range) aircraft. Today’s XLR news builds on the previously announced conversion of 13 A321neos to the A321LR aircraft.

JetBlue pressemeddelse


JetBlue’s nuværende Mint kabine (Business Class). Lie Flat. Foto: JetBlue

Til disse nye Airbus A321LR vil JetBlue komme med en opgradering og tilpasning af deres Business Class produkt Mint Class. Der vil nok også blive en Suite version med døre og en version uden. Alle vil forventeligt få direkte adgang til gangen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *