Julehygge på hotelværelset

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Julen nærmer sig, og på et superior-værelse på storbyhotellet, Scandic Falkoner, er der i år skruet ekstra op for julestemningen. Her har Danmarks største hotelkæde, i kreativt samarbejde med Sidsel Zachariassens stilsikre hånd, julepyntet et af værelserne. Juleværelset er for dem, der vil booste julehumøret og have en ultimativ juleoplevelse.

Scandics juleværelse blev lanceret i Danmark for første gang sidste jul på Scandic Nørreport. Stor efterspørgsel har fået landets største hotelkæde til at åbne juleværelset igen i år – denne gang på det ikoniske storbyhotel, Scandic Falkoner på Frederiksberg. Det er endnu engang den anerkendte interiørdesigner og stylist Sidsel Zachariassen, der står bag indretningen.

Siden vi åbnede vores første juleværelse i Danmark sidste år, har vi fået overvældende mange henvendelser fra folk, der ønsker flere af den slags særlige hoteloplevelser. Det glæder mig derfor, at vi igen i år kan tilbyde den unikke oplevelse, det er at overnatte på juleværelset. I år åbner juleværelset på Scandic Falkoner, og hvis efterspørgslen fortsætter, er det ikke utænkeligt, at vi næste år vælger at indrette et juleværelse på mere end ét af landets hoteller.

Christine Gjødsbøl Jensen, kommunikations- og marketingschef hos Scandic Danmark. 

Inspiration fra musicals og Old Hollywood

Mange forbinder Scandic-hotellet på Falkoner Allé med teater- og musicalforestillinger, og det er også scenemiljøet, Sidsel Zachariassen har fundet inspiration i til sin kreative indretning af hotelværelset.

Sidsel Zachariassen pynter juletræet på værelset. Foto: Scandic / PR

Hotellet emmer af stjernestøv, musik og filmstjerner fra det øjeblik, man træder ind i foyeren. For mig skal julen være en del af den eksisterende indretning, og derfor har jeg i år valgt at indrette juleværelset med fokus på nostalgi, Hollywood-glamour, og ikke mindst lader jeg musikken fylde. Det er uundgåeligt ikke at komme i julestemning, når man er i rummet. 

Sidsel Zachariassen

Hos Scandic Falkoner ser man frem til at invitere gæster på en helstøbt juleoplevelse.

Vi gør altid ekstra meget ud af oplevelserne i juletiden. Fra den 24. november er hele hotellet klar til jul med kæmpe kagehus, drillenisser, kalenderlys, gaver til alle børn og masser af julelækkerier. Juleværelset er prikken over i’et – og gør julen i år til noget ekstra særligt. Jeg er stolt over, at vi får muligheden for at give vores gæster en så enestående oplevelse, som det er at træde ind på værelse nr. 421.

Jørgen Wagner Frederiksen, hoteldirektør på Scandic Falkoner. 

Juleværelset på Scandic Falkoner kan bookes frem til den 27. december 2023, og der venter alle overnattende gæster en ekstra overraskelse på værelset.

Juletræ på juleværelset. Foto: Scandic / PR

Det er ikke kun Scandic Falkoner, der skaber julestemning hos gæsterne. På alle Scandics danske hoteller bliver der pyntet op og julehygget, og hver dag i december checker en nisse ind og hænger en fyldt julesok op på ét tilfældigt værelse …

Se mere på Jul hos Scandic | Scandic Hotels.

Foto: Scandic / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *