Julemanden spreder julestemning hos sydkoreanske børn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Julemanden rejser med Finnair, når han skal besøg børn på nogle af selskabets mange destinationer. Han har lige besøgt børn i Busan i Sydkorea.

Børn i Danmark tror på, at Julemanden bor på Grønland. Og jeg har selv set huset, der er kendt fra Danmarks Radios julekalender “Nissebanden på Grønland”. Amerikanske børn mener, at julemanden bor på Nordpolen. Men I Finland er man sikker på, han holder til i Lapland. Turistattraktionen “Santas Village” ligger ved Rovaniemi i den finske del af Lapland. Polarcirklen går lige gennem byen.

Det er derfor også oplagt, at Finnair tager æren som Julemandens officielle flyselskab og hjælper den travle herre på rejserne i juletiden, inden han d. 24. selv klarer flyveturen i kanen med rensdyrene spændt for.

Finnair har været Julemandens officielle flyselskab siden 1983, og hvert år er julemanden på besøg hos nogle af Finnairs mange destinationer. Han har allerede spredt den gode julestemning i Japan og Kina. Nu har han så lige besøgt Busan i Sydkorea. Her var julelyset ikke til at overse i øjnene på de fremmødte og forventningsfulde børn. Busan er Finnairs nye asiatiske destination. Selskabet begynder flyvninger på ruten den 30. marts 2020.

”Vi har været Julemandens flyselskab i mange år, og vi er glade for at kunne hjælpe ham med at komme rundt på besøg og sprede den gode julestemning. Vi glæder os samtidig over at være først med en europæisk forbindelse til Busan, som er en helt fantastisk destination, hvor vi tilbyder vores passagerer en non-stop-service med tre ugentlige flyvninger i det topmoderne Airbus A350-fly.

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.
Julemanden spredte den gode julestemning til de forventningsfulde børn under besøget i Busan i Sydkorea. Foto: Finnair

Med Finnair til Busan

Busan er Sydkoreas næststørste by med 3,5 millioner indbyggere, og det er Finnairs anden destination i Sydkorea. Finnair flyver også dagligt til landets hovedstad Seoul. Danske rejsende har gode forbindelse fra Billund eller København via Helsinki til Busan mandage, onsdage og fredage – og retur tirsdage, torsdage og lørdage.

Busan ligger på den sydøstlige spids af den koreanske halvø og er kendt for sin smukke natur med bjerge, floder og havet. Busan har desuden fremragende strande og gode vandrestier i et tempereret klima. Det er altså her, de sydkoreanske børn har fået ønsket opfyldt om at møde Julemanden i år.

Santas Village

Hvis danske børn også gerne vil møde Julemanden og se Santas Village, hvor han holder til, kan de tage på juletur med familien til Lapland. Julemanden bor med sin hustru, rensdyrene og nisserne – helt oppe ved polarcirklen ved den finske by Rovaniemi.

Foto er stillet til rådighed af Finnair.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *