Kæmpe luftskib kommer til København i morgen

Goodyears Blimp

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det kæmpestore luftskib Goodyear Blimp kommer til København i morgen den 5. august 2021. Det skal “overnatte” i Roskilde Lufthavn så der kan de se det på tæt hold.

  • Goodyears Blimp kommer til Roskilde Lufthavn den 5. august
  • Goodyears Blimp flyver over København den 6.-8. august
  • Goodyears Blimp skal dække PURE ETCR fra luften
  • Passagerflyvninger over københavnske seværdigheder

Efter sidste års tilbagevenden på himlen besøger Goodyears Blimp nu endnu flere byer og arrangementer i 2021, heriblandt sit første besøg I Danmark i dette årtusinde – København. Luftskibet flyver over både den danske hovedstad og en runde af den første fuldelektriske multi-brand touringcar-serie – PURE ETCR – hvor den skal levere mediedækning af løbet til motorsportsfans.

Den 6. august besøger den legendariske Blimp PURE ETCR-løbet i København. Luftskibet skal sørge for dækning af elbilløbet fra luften, så motorsportsfans kan opleve begivenheden fra en ny vinkel på Eurosport. Dette er den første sæson af PURE ETCR, hvor verdens stærkeste touringcars vises frem for en ny fanskare, som er tiltrukket af mesterskabets spændende løbsformat. Goodyear er eneleverandør af dæk til PURE ETCR, da de har udviklet deres racerdæk Eagle F1 SuperSport til at tøjle de ekstreme maskiners enorme kræfter og moment. Under besøget i Danmark skal det ikoniske luftskib desuden flyve over Københavnske seværdigheder og give de inviterede passagerer en enestående oplevelse.

På vej til København skal luftskibet tilbagelægge en todages rejse, der starter i Grünberg og går forbi Frankfurt an der Oder, Berlin, Schwerin, Lübeck og Fehmarn i løbet af den 3. og 4. august. Efter besøget i København begiver luftskibet sig ud på endnu en tysklandstur, hvor den skal omkring Fehmarn, Lübeck, Hamburg, Hildesheim, Kassel, Frankfurt, Mannheim og Stuttgart i løbet af den 9. og 10. august.

Den model, der opererer i Europa, er et halvstift Zeppelin NT-luftskib forsynet med Goodyears mærke. Den er den største af sin slags i verden i dag. Dækproducentens brandambassadører, som har kunnet betragtes på himlen siden 1910’erne, sørger ikke blot for en helt særlig oplevelse, men bruges også til mediedækning af større begivenheder som for eksempel 24-timers Le Mans.

Jeg er sikker på, at de danske motorsportsfans bliver begejstrede for at se den ikoniske Goodyear Blimp på himlen. Luftskibets tilstedeværelse ved PURE ETCR-runden i København viser, at Goodyear både tænker tilbage deres historie og kigger fremad mod, hvordan deres teknologi kan fremme både performance og bæredygtighed.

Malachy Tuohy, Head of Communications, Consumer Europe.

Programmet for de følgende dage er:

DatoSted
3 AugustWrocław, Grünberg, Frankfurt an der Oder, Berlin
4 AugustSchwerin, Lübeck, Fehmarn
6 AugustPassagerflyvninger
7 – 8 AugustKøbenhavn og PURE ETCR
9 AugustFehmarn, Lübeck, Hamburg, Hildesheim
10 AugustKassel, Frankfurt, Mannheim, Stuttgart, FriedrichshafenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *