Karina Living skal lede verdens største Comfort Hotel – og det ligger i Københavns Lufthavn.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I september 2020 åbner Comfort Hotel Copenhagen Airport, som med sine 605 værelser bliver verdens største Comfort Hotel. Hoteldirektøren bliver Karina Living, som med sin store erfaring, sine prisbelønnede kulturskabende egenskaber og sit moderne lederskab skal sætte lufthavnshotellet på kortet.

Med flere års erfaring fra Absalon Hotel Group og en Executive MBA i bagagen indtræder Karina Living som hoteldirektør på Comfort Hotel Copenhagen Airport den 2. september. Karina begyndte sin karriere inden for branchen som receptionist og har siden da arbejdet sig op til flere spændende udfordringer, senest i rollen som COO. Foruden sin arbejdserfaring, talrige uddannelser og stor fokus på værdiskabelse har Karina altid engageret sig i at kvalitetssikre uddannelser og coache talenter inden for hospitality i sin egenskab af formand for ‘Det faglige udvalg for receptionistuddannelsen’ i en årrække samt som siddende bestyrelsesmedlem i Horestas lokale uddannelsesudvalg.

Karina Living som hoteldirektør på Comfort Hotel Copenhagen Airport den 2. september. Foto: Nordic Choice Hotels

Som leder brænder Karina for at skabe arbejdsglæde og fællesskab for sine medarbejdere, da hun mener, at god arbejdskultur kombineret med en god strategi medfører, at man tiltrækker og fastholder de rigtige mennesker, samtidig med at man genererer gode resultater. Karina’s involvering i et 3-årigt kultur projektarbejde kulminerede i 2018 med Great Place to Work priserne ‘Danmarks Bedste arbejdsplads’ og ‘Most Fun Place to Work’, mindre organisationer. En indsats hun planlægger at videreføre på det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Comfort Hotel er hotelkæden, der tilbyder den moderne rejsende alt, hvad han/hun behøver, og skipper det overflødige. Comfort Hotel Copenhagen Airport tilbyder en fantastisk beliggenhed, udsøgt service, digitale løsninger og en afslappet atmosfære med høj energi – alt sammen med både prisen og miljøet i baghovedet. Hotellet vil tilbyde alt fra Barception og rooftop bar til 24/7-træningscenter og self check-in stations med en kort gåafstand på kun to minutter til terminalen.

Jeg er meget stolt over at få lov til at åbne dette unikke hotel og bidrage med min erfaring og min ledelse med fokus på mennesker og kultur i symbiose, energi og passion. Comfort Hotel Copenhagen Airport er et alletiders alternativ for økonomisk bevidste gæster, der ønsker at bo urbant i kort afstand af terminalen, samtidigt med at de har adgang til fantastiske konferencefaciliteter i Hangaren. Jeg ser frem til at byde vores gæster velkommen på Københavns første afslappede, uformelle lufthavnshotel med en international vibe og masser af energi. Her kommer Comfort Hotels motto ‘urban easy living’ virkelig til sin ret, og ‘living’ er jo i min DNA.

Karina Living, hoteldirektør på Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotels Senior Vice President Anna Spjuth er meget tilfreds med rekrutteringen af Karina Living.

At åbne verdens største Comfort Hotel kræver en leder med solid hotelerfaring og et stærkt netværk i Danmark. Det kræver også en person med stort mod, masser af energi og nysgerrighed, alt sammen egenskaber som Karina besidder. Karinas energi i kombination med, at hun drives af at udvikle mennesker og hoteller, gør mig både tryg og overbevist om, at hun sammen med sit team kommer til at åbne et hotel, hvor man virkelig trives og har lyst til at være.

Anna Spjuth, senior vice president i Comfort HotelHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *