Kendt brancheprofil stifter ekspertbureau

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Både turister og restaurant- og hotelgæster vil i stigende grad have skræddersyede oplevelser. Efter ti år som national og global leder i kæder som Scandic og Nordic Choice Hotels stifter Tanja Elisabeth Andresen nu et konsulentbureau, hvis netværk er en efterspurgt genvej til ekspertise i branchen.  

I mange år var den sønderjyske muld Tanja Elisabeth Andresens hjem og hjerte, men da hun i 2000 pakkede sine tasker og krydsede Storebælt for at forfølge sin drøm om en karriere inden for service i København, fandt hun et nyt hjem. Oplevelsesbranchen.

Det er en konservativ branche med alt for mange standardløsninger.

Tanja Elisabeth Andresen

Med Nordens største hotelkæder på CV’et er Tanja Elisabeth Andresen klar til at bruge sin kreative tankegang og sit massive, globale netværk til at bringe verdens hjørner sammen, skabe unikke gæsteoplevelser og få ukendte destinationer på verdenskortet via sit nye bureau ATTACH. Noget, der ifølge Tanja Andresen, mangler i branchen:

Hospitality-branchen er notorisk kendt som en konservativ branche med for mange standardløsninger. Vi laver et nyt greb på Full Service Representation med skræddersyede og nytænkende løsninger, der passer til kundens brand. Vi skal ikke bare udføre – vi skal huskes.

Tanja Elisabeth Andresen

Et værdifuldt netværk

Bag det nyopstartede bureau står et stærkt team af eksperter, der alle bidrager på hvert sit område til at skabe individuelle oplevelser for kunderne. 

Én har stået i spidsen for at føre en restaurant til den eksklusive grønne Michelin-stjerne; én lægger strategien og knytter løse ender sammen; én fortæller historier, der printer billeder på nethinden. Fælles for dem alle er, at de har bevæget sig fra gulvet til chefgangen og med egne øjne, har oplevet både det svageste og det bedste, branchen har at byde på. Dét er fundamentet for at starte et bureau, der hjælper hoteller og destinationer med kunderejsen, oplevelsen og eksponeringen.

Internationale ambitioner

ATTACH har internationale ambitioner, og på trods af bureauets meget korte levetid har de første kunder allerede signet op til Tanja Andresens kreative visioner og massive netværk.

Med en eksisterende portefølje på mere end 5.000 europæiske kunder garanterer ATTACH nemlig betydelig international vækst og synlighed.

Det har været en livslang drøm for mig en dag at drive mit eget konsulentbureau og bruge min erfaring og kompetencer til at bringe mennesker sammen til fantastiske og mindeværdige oplevelser over hele kloden. Jeg er utrolig beæret over den overvældende interesse, vi allerede nu kan mærke, og jeg kan ikke vente på, at rejsen for alvor begynder.

Tanja Elisabeth Andresen

Om Tanja Andresen

Tanja Andresen har mere end 20 års erfaring inden for oplevelsesbranchen og daglig hoteldrift. Efter at have repræsenteret flere end 200 hoteller i Norden er hun et kendt ansigt i branchen – både lokalt og internationalt. Hun er ekspert på nordiske destinationer og den indgroede bæredygtighed, der er i Skandinavien.

Tanja har modtaget flere udmærkelser. De tæller blandt andre ’International Leading Sales Professional’ og ’President Award’ hos Scandic Hotels – en udmærkelse, som blev baseret på omsætning samt passion og engagement for branchen.

Tidligere har hun undervist elever på Hotel- og Restaurantskolen for at inspirere dem til at levere verdensklasse service og for at vise dem, hvor langt man kan nå, hvis man er målrettet og dedikeret.

Om ATTACH Agency

ATTACH Agency leverer skræddersyet rådgivning med ekspertise inden for MICE (Meeting, Incentives, Conferences and Exhibitions). 

ATTACH er sat i verden for at hjælpe hoteller og venues med større eksponering og for at hjælpe destinationer med at fortælle deres historie på bedste vis.

Med fokus på førende trends inden for salg og et enormt netværk i alle grene af branchen, er ATTACH et full-service representations bureau, specialiseret inden for gæsteoplevelsen.

ATTACH tilbyder Hospitality- og MICE-akademier, der skal uddanne unge talenter i arbejdet inden for branchen.

Du kan læse mere om det nye rejsebureau her.

Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *