Hvad har unge der rejser mere, Ukendt Kunstner og ulve der løber rundt i Københavns Lufthavn med hinanden at gøre?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I samarbejde med den fremadstormende filminstruktør, Fenar Ahmad, har Københavns Lufthavn skabt en effektfuld film, der viser lufthavnen som det arkitektoniske og pulserende knudepunkt, den er. Filmens hovedrolle spilles af Hans Philip fra Ukendt Kunstner, som blandt andet får selskab af et kuld sibiriske ulvehunde. Filmen er lavet til primært de unge rejsende.

En ny film fra Københavns Lufthavn gør det til en rejse i sig selv at bevæge sig gennem lufthavnen. Filmen er instrueret af Fenar Ahmad, som i øjeblikket er aktuel med den eksplosive spillefilm Underverden – en brutal og følelsesmæssig skildring af Københavns skyggesider.

Hovedrollen spilles af den anerkendte musiker Hans Philip fra den netop opløste danske duo Ukendt Kunstner.

Fenar er generelt kendt for at udfordre beskuerens fantasi og i den nye film for Københavns Lufthavn skaber han et kontroversielt og dragende univers, der viser nye afkroge af lufthavnen, som man normalt ikke oplever, når man rejse gennem. Hovedrollen spilles af den anerkendte musiker Hans Philip fra den netop opløste danske duo Ukendt Kunstner.

Samarbejdet med de to kunstnere, som i høj grad er repræsentanter for den urbane undergrundsscene, har i den grad flyttet grænser for Københavns Lufthavn, og det er Karen Bender, marketingdirektør hos Københavns Lufthavn, utrolig stolt af.

Karen Bender siger:

For os har samarbejdet med Fenar Ahmad og Hans Philip været grænseoverskridende, men utrolig spændende. Med den nye film vil vi gerne vise, at lufthavnen ikke blot er et vigtigt knudepunkt for en masse mennesker, men også et moderne og arkitektonisk interessant sted. Den nye film er særligt henvendt det yngre segment, som ifølge vores undersøgelser rejser dobbelt så meget nu som for bare 6-7 år siden

Normalt er sibiriske ulvehunde og et farvestrålende natklubunivers ikke det, man forbinder med Københavns Lufthavns travle hverdagsmylder. Men i den nye kampagnefilm vises lufthavnen frem fra en ny side som et magisk sted fuld af muligheder og oplevelser – et sted, hvor alt kan ske.

Filmen er optaget efter mørkets frembrud, hvor stemningen og udtrykket ændrer sig til et mere dunkelt univers. Alt, hvad du oplever her, er en del af din rejse og dit næste eventyr.

To kunstnere med et klart budskab
For Hans Philip bliver den nye film for Københavns Lufthavn det første kommercielle samarbejde nogensinde, som Ukendt Kunstner indgår – trods flere henvendelser.

Hans Philip siger:

Det har været vildt fedt at arbejde sammen med Fenar og lufthavnen omkring den her film. Jeg er vant til at lave musik, og selvom det her er en film, har den kreative proces ikke været fremmed for mig. Derudover føler jeg lidt, at lufthavnen også er min. Jeg tager altid tidligt derud – jeg har nærmest har en fobi for at komme for sent til et fly, men også fordi jeg elsker at chille

I filmen har Hans Philip og Fenar taget den ikoniske lufthavn, som mange har et særligt tilhørsforhold til, og skabt et vildt og æstetisk dragende univers med et klart budskab.

Fenar Ahmad siger:

For mig er det at rejse ensbetydende med at udforske mine grænser, opleve nye sider af verden og få inspiration til nye idéer. Med filmen har jeg ønsket at skabe en stemning, der giver os lyst til at udforske og gå på opdagelse et sted, hvor sanserne skærpes og nye minder opstår

De unge rejser markant mere end tidligere

Den nye kampagnefilm for Københavns Lufthavn er især henvendt det yngre publikum, hvis rejselyst har været stigende gennem de sidste syv år. Nye tal fra lufthavnen viser, at de unge rejser dobbelt så meget som tidligere – og hele 30 % af de unge rejser i dag helt op til en gang i kvartalet. Desuden forventer knap 3 ud af 4 af de unge at flyve til udlandet i løbet af 2017, hvilket også er en stigning i forhold til tidligere år.

Kampagnefilmen får premiere den 9. marts på de sociale medier og i biograferne. Du kan også se den her eller på lufthavnens kampageside:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *