KLM Cityhopper modtager fly nummer 42

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM Cityhopper, som er KLM´s regionale flyselskab har modtaget deres fly nummer 42, i flåden af nye fly.

Efter officielt at have sagt farvel til det sidste Fokker 70 fly, står KLM Cityhopper nu tilbage med en flåde bestående af udelukkende nye brasilianske Embraer fly. De har 30 E190-fly og 12 E175+-fly. Dette gør KLM Cityhopper til europas største operatør af det populære brasilianske regionalfly.

Den seneste tilføjelse er et E175+-fly, som bruger 22% mindre brændstof end Fokker 70 flyet, som flåden tidligere bestod hovedsageligt af. Dette nedsætter CO2 udledningen på selskabets operationer markant, og gør selskabet til et væsentligt grønnere alternativ at flyve med, end de nogensinde har været før.

KLM Cityhopper vil i løbet af 2018 modtage 7 yderligere fly af typen E175+, og dermed ved udgangen af i år have 49 fly, produceret af Embraer med fabrik i São Paulo i det sydlige Brasilien. Flyet er rost af passagerer for at være komfortabelt og rummeligt, i forhold til sit størrelse og formål med regionale flyvninger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *