Køb bonusrejse til ukendt destination med SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vil du købe en bonusrejse til en ukendt destination? Hvis ja, så giver SAS dig muligheden i næste uge. Læs med her hvad det indebærer.

I går lancerede SAS en ny kampagne, som vi ikke havde set før. Titlen er “Destination unknown” og går ud på at du køber en bonusbillet til en ukendt destination hen over en weekend i starten april.

Der er sendt en mail ud, samt at du kan se det når du går ind på SAS appen.

SAS mail om “Destination unknown”.

Rejsen koster 30.000 EuroBonus point for en returbillet. Dermed kan vi nok være helt sikker på at det er en destination i Europa. Prisen ville have været dyrere hvis det var udenfor Europa, samt at der mange steder ville være krav om ting som ESTA (hvis det f.eks. var USA). Så SAS vil nok holde det simpelt og har valgt en destination, hvor “alle” europæere nemt kan rejse til uden adgangskrav.

Dette understøttes af at Københavns Lufthavn nu har en afgang til en ukendt Schengen destination på netop den 5. april og afgang klokken 09:25.

Afgang fra København den 5. april med SK7032. Kilde: CPH.dk

Det er naturligvis ikke sikkert det er denne afgang, men det passer ganske godt med udmeldingen fra SAS i går.

Vær klar den 12. februar klokken 12:00

Du skal være klar den 12. februar klokken 12:00, hvor tilmeldingen åbner op i SAS app’en. Den er kun åben i 24 timer.

Afgangen er lidt speciel i den forstand at det er første gang at SAS fylde et helt fly med bonusbilletter. Det er set før i andre flyselskaber, som for eksempel British Airways. Så rejsen er kun for EuroBonus medlemmer og du kan ikke købe en billet for kontanter.

Når du har tilmeldt dig, så vil du få besked efterfølgende om du får plads. SAS forventer at den sælges hurtigt, så derfor er du ikke garanteret en plads. Hvis du får en plads, så får du en bekræftelse på mail. Du har 24 timer til at annullere din tilmelding fra du modtager mailen.

Du kan tilmelde en ekstra rejsende udover dig selv til samme pris.

Skal du med på denne tur og hvor tror du rejsen går hen?

Foto: Scandinavian Airlines A320-251N (EI-SIK) i Stavanger Sola Airport (SVG) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *