Køb en voucher hos Etihad og få 50% bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil 24 June får du 50% bonus, når du køber en voucher hos Etihad. Det kan være et godt tilbud – og hvis du regelmæssigt flyver med Etihad, så læs videre.

Etihad Airways har lanceret en tidsbegrænset kampagne, der ser ud til at være meget fordelagtig. Ja faktisk så fordelagtig, at du måske skal undre dig over, om selskabet blot vil sætte gang i salget – eller virkelig har stort behov for likviditeten nu. Tilbuddet er meget let at forstå: Du giver Etihad 1.000 dollars i dag, og vupti så får du en voucher på 1.500 dollars, som du kan bruge på Etihad-flyvninger i løbet af de næste to år. Du kan dog først bruge din voucher på flyvninger, der ligger fra 1. august.

Dette er faktisk noget af et tilbud og meget bedre end de mange kampagner, hvor du får store rabatter, men hvor udbuddet af billetter er begrænset. Heller ikke noget med den kryptiske overskrift: Op til 30% rabat (hvor realiteten ofte er, at du får en væsentlig lavere rabat). Og heller ikke noget med, at rabatten kun gives på dele af billetprisen. Vi har jo også set kampagner, hvor du ikke får rabat på skatter, afgifter og tillæg. Disse kan jo løbe op i en hel del.

Sådan gør du

Dette tilbud kan kun benyttes af medlemmer af Etihads loyalitets program, “Etihad Guest”. Hvis du ikke allerede er medlem, så skal du melde dig ind først. Du ringer til Etihad for at købe en voucher, som kan være for ethvert beløb mellem 250 og 65.000 amerikanske dollars. I realiteten går pengene ind på din “konto” hos Etihad – og det er også herfra du betaler, når du bagefter reserverer billetter på hjemmesiden.

Det er også værd at bemærke, at du kan booke rejser til enhver, ikke kun dig selv. Så hvis du har et rejseglad familiemedlem, kan dette muligvis gøre en interessant julegave!

Da du nu betaler din voucher i dollars og efterfølgende skal betale billetten i dollars, har du naturligvis risikoen for kurstab.

Dertil kommer risikoen for, at flyselskabet får økonomiske problemer, så din voucher bliver værdiløs. Etihad har haft underskud de seneste år. Men vi har naturligvis ingen baggrund for at sige, at selskabet er eller kommer i store økonomiske vanskeligheder.

Endelig ved vi ikke, hvor hurtigt selskabet igen åbner sine ruter – og dermed, hvornår du kan bruge din voucher. Skandinaviske gæster har tidligere skulle flyve med SAS til London eller Bruxelles for at komme videre med Etihad ud i verden.

Facit

Rent matematisk svarer 50% bonus til 33% rabat. Selvom Etihad ikke er kendt for at have lige så billige billetter som Qatar Airways, så er en 33% -rabat faktisk stadig meget fordelagtig.

Du kan se alle detaljer her.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Alexander siger

    Kender i til nogle direkte destinationer fra København med Ethiad? Synes de har mellemlandinger til alle dem jeg indtaster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *