Krydstogtgæster stiger igen ombord i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går søndag lagde krydstogtskibet Marina, fra rederiet NCL, til kaj. Det specielle er ikke at det er blandt de første krydstogtskibe der igen er kommet til København. Det specielle er at der laves det Turn Around anløb, hvor skibet skifter passagerer, siden pandemiens start.

Det er planen at Marina bliver til den 25. august. Det er kun besætningen som er ombord indtil de nye gæster ankommer. Skibet er kommet fra Barcelona.

Marina ligger ved kaj. Kilde: MarineTraffic

I løbet af søndag og mandag skiftes besætning, foretages teknisk service og forberedelse inden ankomst af krydstogtpassagererne tirsdag den 24. august. Her går 169 passagerer ombord.

Dagen efter ankommer yderligere 322 krydstogtgæster. Skibet afsejler havnen om onsdag aften for at sejle en rute i nogle dage, hvor skibet anløber Warnemünde for derefter at returnere til København den 28. august.

Passagererne forlader Marina og nye passagerer stiger ombord. Den 29. august sejler Marina videre med ca. 700 krydstogtpassagerer ombord. Besætningen udgør totalt 780.

De lettede restriktioner, som trådte i kraft, for nogle dage siden er gældende for de passagerer som går i land i København.

Foto: Wikimedia CommonsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *