London Heathrow – Heston Blumenthal åbner resturant i den nye Terminal 2

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Heston Blumenthal har sammen med London Heathrow udsendt en pressemeddelse om at han åbner en resturant i London Heathrow’s nye Terminal 2 “The Queen Terminal”.

Navnet på stedet er:

BF - LHR - Terminal 2 - The Perfectionists Cafe

Dette er godt nyt for rejsende fra København og generelt rejsende med Star Alliance via Heathrow. Det er netop i denne terminal som SAS og Star Alliance fra den 4. juni 2014 løbende flytter over i. Læs artiklen omkring opbygningen og flytningen her.

Så den tidligere indehaver af 3 Michelin stjerner fra “The Fat Duck” åbner op for at almindelige rejsende kan smage på de retter som han har designet til hurtigt servering.

Alle retterne er inspireret af hans serie “Blumenthal’s In Search Of Perfection” som hædre nogle af Englands bedst kendte retter. Det er ting som fish and chips, burgere og pizza med et signature twist fra Heston Blumenthal. Der loves allerede nu at der ikke går mere end 11 minutter fra orderen er givet til serveringen.

Konceptet bliver beskrevet som et nostalgisk tilbageblik til 1960’erne hvor det var de få der havde råd til at rejse og man derfor mødte op i lufthavnen i sit fine tøj. Heston Blumenthal beretter:

When we made ‘In Search of Perfection’ we travelled to Naples in Italy and spent hours researching the exact temperature of pizza ovens that deliver the perfect crispy but chewy base with meltingly soft toppings. We knew that could only be achieved here with the right oven, so it was really fortunate we were able to incorporate one into the design

Heston Blumenthal følger derfor i fodspor med Gordon Ramsey som har en rersturant i Terminal 5 som åbnede i 2008 og Jamie Oliver som har en resturant i London Gatwick ved navn “Jamie’s Italian”.

BF - LHR - Terminal 2 - Heston Blumenthal
Billedekilde: Business Traveller (http://www.businesstraveller.com)

[box style=’info’]

Læs pressemeddelsen her

[/box]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *