Anmeldelse: DFW Centurion Lounge

DFW Centurion Lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I en lufthavn domineret af American Airlines og dets fire lounges, er det nemt at glemme, at der er endnu en fornem oase tilgængelig – American Express Centurion Lounge. Placeret ovenover Dylan’s Candy Bar og overfor gate D-17, er DFW Centurion Lounge et typisk eksempel på konceptet fra American Express.

Placering

Loungen er nem at overse på grund af dens placering på en øvre etage og en forvirrende skiltning. Vi gik forbi den en par gange, før vi fik øje på skiltet, der viste vej op ad den rullende trappe.

Inde i loungen

DFW Centurion Lounge

Når først du er kommet op, vil du finde indgangen og plantevæggen lige frem for dig. Kvinden ved skranken var meget venlig, hun gav en kort introduktion til loungen og foreslog en tidligere ankomst næste gang, så vi kunne benytte spa’en. Det forslag behøver jeg ikke at høre to gange…

Mad

DFW Centurion Lounge

DFW Centurion loungen pifter tingene en smule op med ”lokale” retter. Mulighederne inkluderede røgede kyllingelår med pekannødder, Texas krydret farsbrød og majs pablano chowder (andre må bedømme om disse rent faktisk er lokale egnsretter). Hvis du ikke er til de varme retter, er der masser af andre muligheder, inklusive en relativ god salatbar. Maden er et af de områder, hvor Centurion lounges forsøger at skille sig ud fra mængden og de gør det relativt godt, set i forhold til madens variation.

Faciliteter

Der er en masse at finde for den erhvervsrejsende. I tillæg til tilstrækkeligt med siddepladser, er der computere og godt wifi. Der findes også et par bruserum.

 

Oprindeligt udgivet af Mike Friedman på InsideFlyer.com

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *