Lufthansa flyver til Calgary i Canada fra juni 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så kom der en god nyhed til alle Canada fans! Fra 1. juni i år udvider Lufthansa sit tilbud til Canada med en ny rute mellem Frankfurt og Calgary. Det er lavprisselskabet Eurowings, der står for selve flyvningen.

Fra sommeren 2020 får rejsende til Canada et nyt alternativ fra Europa: En ny sæsonrute mellem Frankfurt og Calgary. Byen, der ligger i det sydvestlige Canada, er en populær fritidsdestination og en god base for at udforske Alberta-regionen og de berømte Banff- og Jasper-nationalparker i Rocky Mountains.

Banff National Park, Alberta. Foto: James Wheeler / Pixabay

Lufthansa gruppens lavprisselskab Eurowings betjener den nye rute. Eurowings vil bruge en Airbus A330-200, der er indrettet med economy, premium economy og business class. Der er afgang fra Frankfurt mandag, onsdag, fredag og lørdag. Sæderne er af samme type, som vi finder i Lufthansas langdistancefly.

Eurowings Airbus A330-200. Foto: Lufthansagruppen

Der åbnes for billetsalget i begyndelsen af marts.

Eurowings = ingen EuroBonus point

Den nye rute kan være en god mulighed, hvis du samler point i Lufthansas loyalitets program Miles & More, eller hvis du bare vil flyve så billigt som muligt. Men Eurowings er ikke medlem af Star Alliance, så der er ingen point til din EuroBonus konto. Du kan heller ikke tjene point i bonusprogrammer hos andre flyselskaber i Star Alliance.

Hvis du vil rejse via Frankfurt og optjene EuroBonus point, så er Air Canadas rute mellem Frankfurt og Calgary muligvis et bedre alternativ. Air Canada betjener denne rute hver dag året rundt.

Lufthansas samarbejdspartner Air Canada flyver også hver dag året rundt på ruten Frankfurt-Calgary. Foto: Air Canada.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside www.insideflyer.no

Forsidefoto: David Mark / Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *