Lufthansa kåret som årets flyselskab af ATW

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fagbladet Air Transport World (ATW) har nu kåret Lufthansa til “Airline of the Year”. Prisoverrækkelsen fandt sted i New York tirsdag d. 26/3/2019. Det er første gang i 14 år, at en af flybranchens store internationale priser går til et europæisk luftfartsselskab.

 

I sin hyldest til Lufthansa, fremhævede ATW en lang række aspekter for prisen.

Lufthansa er det første europæiske selskab, der har fået 5 stjerner at Skytrax som bevis på deres førsteklasses kundeservice både på luften og på jorden. Derudover introducere flyselskabet løbende nye teknologier og tjenester, der forbedrer passageroplevelsen – f.eks.biometrisk boarding (ansigtsgenkendelse) i forskellige lufthavne i Nordamerika. Derudover går Lufthansa også meget ind for bæredygtighed.

Carsten Spohr med prisen.
Kilde: Lufthansa

 

“Lufthansa er et stærkt brand med en utrolig historie og derudover har vi en en stor kundebase med meget loyale passagerer. Vi har en stor kapacitet til innovation og dette bruger vi især til digitalisering. Og så har vi selvfølgelig noget som ikke kan kopieres: Vi har nemlig det bedste personale i verden” udtalte Carsten Spohr, bestyrelsesformand for Deutsche Lufthansa AG


Carsten Spohr modtog prisen til en festlig ceremoni hvor også andre fra branchen var til stede.
Sidste år modtog Carsten Spohr ATW Industry Leadership Award.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *