Mange glemmer Europcars attraktive samarbejde med NORDIC Seaplanes

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

NORDIC Seaplanes har gennem tiden søsat mange initiativer der skal gøre hverdagen lettere for ders kunder. Et af disse initiativer giver adgang til gode priser på lejebiler hos Europcar i Aarhus og København.

Selvom konceptet med attraktive priser på lejebiler gennem Europcar har været tilgængeligt for rejsende med NORDIC Seaplanes i omkring to, så er der mange som ikke kender til muligheden.
Det er synd, for det kan næsten ikke blive lettere: Europcar sørger for at levere den ønskede bil, så den står klar når du kommer i land i Aarhus eller København.

Fotokredit: Europcar.

Tilbud til alle rejsende med vandflyveren

Hvis du er klippekortkunde hos vandflyverselskabet kan du gratis benytte en af de to Audi´er der står ved hver af selskabets flyvepladser. Er du ikke klippekortkunde kan det give mening, at leje en Europcar bil. Særligt hvis du har aftaler uden for centrum i Aarhus eller København. Tilbuddet gælder for alle rejsende med vandflyveren. Uanset billettype.

Som udgangspunkt tilbydes der tre typer biler:

  • Opel Astra (grp. B) til dkr. 299 per dag
  • Renault Capture (grp. C) til dkr. 599 per dag
  • Skoda Octavia (grp. D) til dkr. 699 per dag 

Alle priser er inklusiv forsikring, moms og 100km.

Booker du via dette link senest 24 timer før afhentning så garantere Europcar, at der står en bil og venter på dig når du ankommer med vandlyet i enten Aarhus eller København.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *