Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks Førende Konference Hotel 2024

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marienlyst Strandhotel er stolt af at blive udnævnt som Danmarks førende konferencehotel i 2024 af den ansete internationale organisation, World Travel Awards. Denne hæder, annonceret ved en fornem ceremoni på Ritz-Carlton i Berlin, hylder hotellets enestående engagement og hengivenhed til at levere førsteklasses møde- og konferenceoplevelser.

Med en stolt historie, der strækker sig tilbage til 1861, har Marienlyst Strandhotel været vært for utallige begivenheder og møder gennem årene. Men det har aldrig før været mere strålende end nu. Marienlyst Strandhotel er det foretrukne valg for både nationale og internationale konferencer, møder og begivenheder, med moderne og fleksible mødelokaler og erfarne personale, der garanterer en succesfuld oplevelse.

Marienlyst Strandhotel: Et Symbol på Tidsløs Elegance og Moderne Luksus

Hotellet har gennemgået en imponerende transformation siden 2019 i forbindelse med overtagelse af de svenske ejere, ESS GROUP. Den unikke charme er bevaret og forener eksklusivitet med en kystnær atmosfære, der tiltrækker enhver gæst. Moderne design og skræddersyet håndværk findes i værelser, suiter, lobby, event- og mødelokaler samt i det 1.000 m² store Pool Club. Derudover rummer hotellet et fitnessområde, tre restauranter. Alt sammen lige ved den eksklusive beliggenhed 19,9 meter fra vandet.

Michael Lauritsen, Direktør for Marienlyst Strandhotel, udtaler:

Denne prestigefyldte pris er en anerkendelse af vores teams fortræffelige arbejde med at sikre, at Marienlyst Strandhotel er det bedste valg for møder og konferencer. Vi er stolte af vores serviceniveau og gæstfrihed, og vi vil fortsætte med at være et førende mødested for konferencer og events.

Michael Lauritsen, Direktør for Marienlyst Strandhotel.

Fremtiden for Marienlyst Strandhotel

Med æren som Danmarks Førende Konference Hotel 2024, er Marienlyst Strandhotel fast besluttet på at forblive en førende destination for møder og andre begivenheder. Beliggende ved kysten i hjertet af en af Danmarks mest charmerende byer, tilbyder vores hotel en enestående kombination af inspirerende omgivelser og førsteklasse faciliteter. Vi ser frem til at byde endnu flere gæster velkommen og fortsætte med at imødekomme deres behov på bedste vis.

Foto: Marienlyst Strandhotel / PR
Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *